Autonieuws

Interieurfoto´s Lamborghini Estoque

Het exterieur hebben we reeds van alle hoeken gezien, maar interieurfoto’s van de Estoque ontbraken tot op heden. Lamborghini heeft inmiddels een aantal foto’s vrijgegeven waarop het interieur van haar nieuwe vierdeurs coupé wordt onthuld.

Lamborghini claimt dat het interieur – ondanks de lage daklijn – voldoende ruimte biedt aan vier volwasssenen. Zij kunnen plaatsnemen op vier afzonderlijke kuipstoelen die zijn bekleed met hoogwaardig Nappa-leer. Alle stoelen zijn elektrisch verstelbaar en moeten volgens Lamborghini ook op lange afstanden veel comfort bieden. Dat comfort wordt verder verhoogd dankzij een high-end audiosysteem en een entertainmentsysteem voor de achterinzittenden.

Scherpe en hoekige lijnen
Wat design betreft wordt de scherpe en hoekige styling van het exterieur ook binnenin doorgetrokken. De V-vormen lopen vanuit de motorkap letterlijk door in het interieur en zijn op tal van plaatsen terug te vinden. De afwerking lijkt enigszins tegen te vallen (plastic knoppen), maar heeft vermoedelijk alles te maken met de tijdsdruk die Lamborghini had om de auto op tijd klaar te krijgen voor de presentatie in Parijs. Zou dat de reden zijn dat de foto’s niet eerder vrij gegeven zijn? Hoe dan ook, in het productiemodel zal het ongetwijfeld goed komen. Het algemene design oogt in ieder geval lekker futuristisch en typisch Lamborghini.

Gerelateerde artikelen

Wegdromen bij je favoriete Lamborghini Urus

Autonieuws
> Artikel lezen

Dit is de 100% elektrische Lamborghini Terzo Millennio!

Autonieuws
> Artikel lezen

Lamborghini Urus toont zich in 'Corsa'-rijmodus

Autonieuws
> Artikel lezen

Interieur Lamborghini Urus in beeld

Autonieuws
> Artikel lezen

Paus krijgt Lamborghini cadeau en wijst 'm af

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.