Autonieuws

Derde teaser nieuwe Lamborghini

Lamborghini is ons al een aantal dagen aan het teasen met onderdelen van een nieuw model dat tijdens de Paris Motor Show volledig wordt onthuld. Het derde puzzelstuk is inmiddels vrijgegeven.

Na de eerste teaser van de uitlaat en een tweede van een wiel en het spatbord, heeft Lamborghini een derde teaser van het nieuwe model vrijgegeven dat in Parijs zijn debuut beleeft. Ditmaal gaat het om het achterlicht van de nieuwe Lamborghini. Meer details zijn er nog niet door de Italiaanse sportwagenfabrikant naar buiten gebracht. We weten echter al wel dat de nieuweling vermoedelijk ´Urus´ gaat heten en dat het een vierdeurs coupé betreft.

Nog één week
De Urus zal de strijd aangaan met andere 4-deurs sportwagens als de Aston Martin Rapide en de Porsche Panamera. Beide concurrenten van de Lamborghini Urus moeten in hun productiegedaante nog worden onthuld. Over precies een week weten we meer over de nieuwe Lamborghini. Op 1 oktober geeft het sportwagenmerk de eerste beelden en specificaties vrij. Maar vermoedelijk laat Lamborghni ons niet te lang wachten op nog een detail van de Urus.

Gerelateerde artikelen

Lamborghini Urus toont zich in 'Corsa'-rijmodus

Autonieuws
> Artikel lezen

Dit is de 100% elektrische Lamborghini Terzo Millennio!

Autonieuws
> Artikel lezen

Paus krijgt Lamborghini cadeau en wijst 'm af

Autonieuws
> Artikel lezen

Interieur Lamborghini Urus in beeld

Autonieuws
> Artikel lezen

Wegdromen bij je favoriete Lamborghini Urus

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.