Autonieuws

Gratis Multitronic op Audi A6

De Audi A6 is voor de tweede maal verkozen tot ‘Zakenauto van het Jaar’. Tot op heden is dit nog geen enkel automerk gelukt. Reden genoeg voor Audi om dit te vieren met een aantrekkelijke aanbieding: bij aanschaf van een nieuwe A6 een gratis multitronic-transmissie. Een besparing van € 2.555,-.

Iedere klant die tot en met eind augustus een nieuwe Audi A6 aanschaft, kan zijn auto gratis laten voorzien van de traploze multitronic-transmissie. De multitronic is niet leverbaar in combinatie met alle benzine- en dieselmotoren. In het geval van een benzinevariant, heb je uitsluitend de keuze uit  de 170 sterke 2.0 TFSI, de 2.4 V6 met 177 pk of de 2.8 liter zescilinder met 210 pk.

Diesel
Wil je kosteloos een multitronic in je nieuwe A6-diesel? Dan moet je de keuze maken uit de 2.0 TDI met 140 pk of de 2.7 V6 TDI-motor met 180 pk. De aanbieding geldt voor zowel de limousine- als de Avant-uitvoeringen. Eventueel in combinatie met de Pro Line-, Pro Line Business- en Business Edition-uitvoeringen van de Audi A6.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Audi A6 Avant treedt in het openbaar

Spyshots
Spyshots: Zien we daar de nieuwe Audi A6 Avant?
> Artikel lezen

Dit verwachten we van de nieuwe Audi A6

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.