Autonieuws

Alle details Audi A4 (Avant) S Line

Na wat eerste informatie heeft Audi nu alle details en prijzen van het S Line pakket voor de A4 en A4 Avant bekend gemaakt. De nieuwe Audi A4 en A4 Avant zijn leverbaar met een compleet S Line pakket voor het in- en exterieur waarbij de dynamiek naar een nog hoger niveau wordt getild. Maar dat heeft wel z´n prijs.

Als S Line is de Audi A4 nog een tikkeltje dynamischer. Dat heeft het model onder meer te danken aan het sportonderstel dat op elke S Line standaard wordt gemonteerd. Bovendien staan de A4 en A4 Avant S Line in alle gevallen op 18 inch lichtmetalen wielen met 245/40 banden.

S Line interieur
Stappen we in dan nemen we plaats op sportstoelen met elektrisch verstelbare lendensteun. De stoelen zijn gedeeltelijk met leer bekleed en bovendien is een combinatie van volledig leer of geperforeerd leer en alcantara leverbaar. De stiksels kunnen daarbij naar keuze in zwart of zilver worden uitgevoerd. Dat geldt ook voor de stiksels van het met geperforeerd leer beklede sportstuur, de schakelpookknop en de bies van de vloermatten. Andere typische S line-kenmerken in het interieur zijn de dorpellijsten met S line-logo, de zwarte hemelbekleding en interieurlijsten van geborsteld aluminium. Op wens zijn ook lijsten met zwarte pianolak of van grijs vavonahout beschikbaar. De vanafprijs voor de S line-uitvoering is € 7.220,-- voor de 1.8 TFSI en de 2.0 TDI, € 6.245,-- voor de 1.8 TFSI en 2.0 TDI in combinatie met Pro Line en tot slot € 6.141,-- voor de 3.2 FSI, 2.7 TDI en de 3.0 TDI-motoren. Overigens is speciaal voor de S line-uitvoering de extra sportieve kleur Misanorood leverbaar. Voor deze kleur geldt de normale meerprijs van metallic lak.

S Line exterieur
Om het exterieur op een subtiele manier wat sportiever te maken monteert Audi bij het exterieurpakket speciale bumpers, een grijze diffusor in de achterbumper en speciale dorpellijsten. Voor de A4 Avant is er bovendien een spoiler op de achterklep gemonteerd. S line emblemen op beide voorschermen en een S line opschrift op de instaplijsten verwijzen op een gepaste manier naar de sportieve inborst van de Audi A4 S line. Het S line exterieurpakket heeft een prijs van € 2.902,-- en € 2.548,-- in combinatie met een S line-uitvoering. Wie kiest voor een combinatie van beide pakketten moet dus rekenen op een stevige meerprijs.

Gerelateerde artikelen

Prijzen nieuwe Audi A4 en A4 Avant: dit kosten ze

Autonieuws
Dit kosten de nieuwe Audi A4 en A4 Avant
> Artikel lezen

Abt AS4 richt vizier op Alpina D3

Tuning & styling
Abt Audi AS4
> Artikel lezen

Prijzen nieuwe Audi A4 en A4 Avant: dit kosten ze

Autonieuws
Dit kosten de nieuwe Audi A4 en A4 Avant
> Artikel lezen

Audi A4 Avant op aardgas alvast aangekondigd

Autonieuws
Audi A4 Avant op aardgas alvast aangekondigd
> Artikel lezen

Dit zijn de nieuwe Audi A4 en A4 Avant

Autonieuws
Dit zijn de nieuwe Audi A4 en A4 Avant
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.