Luxueuze Land Rover Defender SVX

Met de Defender SVX presenteert Land Rover een luxueuze versie van de terreinauto. Hoewel de meeste van de 25.000 Defenders die Land Rover elk jaar produceert, worden ingezet als bedrijfsauto’s of voor gebruik door hulporganisaties, is de 60th anniversary SVX special edition een auto met een luxueuzere uitstraling.

De Defender SVX zal worden gebouwd als 90 en 110 Station Wagon en als 90 Soft Top. Hij wordt uitgevoerd in de zwarte metallic lak Santorini Black en krijgt talloze nieuwe exterieurdetails. Voorbeelden zijn een speciale grille en koplamppanelen in aluminium, buisvormige treeplanken, lichtmetalen velgen, versterkte aluminium bodembescherming, heldere koplampen en LED achteruitrij- en mistachterlicht. Vooral de SVX Soft Top is een ‘eye-catcher’ met zijn deels externe, metallic zilveren rolkooi en een speciale zwarte stoffen kap.

Luxe en comfort
Het interieur van de SVX onderscheidt zich eveneens door talloze unieke details, zoals speciaal ontworpen Recaro voorstoelen, unieke lichtmetalen knoppen voor versnellings- en tussenbak, een nieuw audiosysteem met subwoofer en USB- en iPod-aansluiting, en een Garmin satellietnavigatiesysteem.

Dit voorjaar
De productie van de Defender SVX special edition start dit voorjaar, waarbij de eerste 90 Soft Tops aan het begin van de zomer zullen worden geleverd, met later in de zomer de 90 en 110 Station Wagons.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties