Autonieuws

Toyota Hybrid X conceptcar in Genève

Toyota zal in Genève de Hybrid X presenteren. De Hybrid X toont de laatste ontwikkelingen van Toyota op het gebied van hybridetechnologie. De conceptcar zal dan ook zijn uitgerust met het Hybrid Synergy Drive systeem van de Japanners.

Toyota is marktleider als het gaat om hybridetechnologie. De Japanse autofabrikant heeft met de Prius zeer veel succes en ook de Lexus RX400h en GS450h doen het allerminst slecht. Het is voor Toyota dan ook een logische stap om de hybridetechnologie door te blijven ontwikkelen. Eerder dit jaar presenteerde Toyota dan ook de conceptcar FT-HS. Deze sportauto is de hybrideauto van de toekomst en laat zien dat het mogelijk is om sportieve prestaties te combineren met hybridetechnologie.

Wereldprimeur
In Genève zal Toyota een wereldprimeur presenteren in de vorm van de Hybrid X. Deze conceptcar toont hoe Toyota denkt over de hybrideauto van de nabije toekomst. Vooral het design zal volgens Toyota niet ver af staan van de werkelijkheid. Hebben we het hier dan soms over de nieuwe Prius? In Genève hopen we meer te ontdekken.

Gerelateerde artikelen

Toyota TJ Cruiser Concept mixt bestelbus met SUV

Autonieuws
Toyota
> Artikel lezen

Toyota GR HV Sports Concept: sportauto vol Le Mans-technologie

Autonieuws
Toyota
> Artikel lezen

Betrouwbaarheidtest: Suzuki scoort, Peugeot valt door de mand

Autonieuws
Betrouwbaarheid
> Artikel lezen

Toyota Fine-Comfort Ride Concept overdrijft niet

Autonieuws
Toyota Fine-Comfort Ride Concept overdrijft niet
> Artikel lezen

Toyota Concept i-Ride wil beste maatjes zijn

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.