Chique Mini Cabrio Sidewalk

Mini presenteert in Detroit een speciale uitvoering van de Mini Cabrio. De chique en exclusieve Mini Cabrio draagt de naam ´Sidewalk´ en is voorzien van tal van extra accessoires. Dankzij de bijzondere kleurstelling heeft de Mini Cabrio Sidewalk een exclusieve en tegelijk sportieve uitstraling.

Sinds november 2006 staat de nieuwe Mini (R56) bij de dealers. Voor de Mini Cabrio is de opvolger nog niet gereed en dus kan een speciale uitvoering geen kwaad. Mini presenteert de Cabrio als Sidewalk. Het model is aan de buitenzijde herkenbaar aan een aantal luxueuze en sportieve extra´s. Zo is de carrosserie leverbaar in een vijftal speciale kleuren; Sparkling Silver, Peper White, British Racing Green, Astro Black, en White Silver. Bovendien zijn de buitenspiegels standaard gespoten in de kleur van de carrosserie. Opvallend zijn de 17 inch two-tone lichtmetalen wielen. Een subtiel embleem met daarop de aanduiding ´Sidewalk´ siert de voorspatborden.

English Malt Brown leer
Het interieur ademt een even chique ambiance. Bovenop de standaarduitrusting van de Mini Cabrio wordt de Sidewalk geleverd met airco, sportstoelen, lederen bekleding in English Malt Brown en leeraccenten op onder andere het stuurwiel en de versnellingspook. Bovendien levert Mini de Sidewalk met een Chrome Line afwerking voor onder meer de handrem, bekerhouders en het instrumentarium. Wie kiest voor de Cooper S Cabrio Sidewalk krijgt bovendien climate control, Xenon verlichting en een Limited Slip Differential.

Drie motoren
Mini levert de Cabrio Sidewalk met een drietal verschillende motoren en daarmee dus als Cabrio One, Cabrio Cooper en Cabrio Cooper S. De vermogens bedragen respectievelijk 90 pk, 115 pk en 170 pk. Mini levert de Cabrio Sidewalk vanaf april 2007. De prijzen beginnen bij € 30.580,- voor de One Cabrio Sidewalk. Voor de Cooper Cabrio en Cooper S Cabrio moet respectievelijk € 32.780,- en € 39.480,- worden betaalt.
Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties