Autonieuws

Voorjaar 2007: Zevenpersoons Landwind Fashion

Landwind komt met een tweede model op de markt genaamd Fashion. De MPV is leverbaar met naar keuze 5 of 7 stoelen en er staan twee benzinemotoren in de prijslijst. In het voorjaar van 2007 komt de Landwind Fashion in Europa op de markt.

We kunnen er niet meer om heen, de Chinezen komen eraan. Nadat Landwind vorig jaar de SUV op de markt bracht komt het merk in het voorjaar van 2007 met een tweede model naar Europa. Het betreft een MPV die leverbaar is in een 5- en 7-persoons opstelling. De stoelen staan in een 2-3-2 opstelling achter elkaar. Of het een echte MPV is zal Landwind nog moeten bewijzen. Er mag dan plaats zijn voor zeven personen, de bagageruimte die dan over blijft is nihiel. Bovendien zijn de veelgevraagde opbergvakjes in het interieur slechts in minimale mate aanwezig.

1.6 en 2.0
Landwind gaat de Fashion leveren met een tweetal motoren. De eerste betreft een 1.6 liter viercilinder die goed is voor een vermogen van 97 pk. De tweede betreft een 139 pk sterke 2.0 liter viercilinder. In het voorjaar van 2007 komt de Landwind Fashion op de Europese markt.

Gerelateerde artikelen

Snelheidsboetes 2018: zint eer gij begint (met gassen)

Autonieuws
> Artikel lezen

Zou jij 160 mille voor deze Porsche Macan betalen?

Autonieuws
> Artikel lezen

Alles over de nieuwe Audi A7 Sportback

Autonieuws
De nieuwe Audi A7 Sportback
> Artikel lezen

Voormalig topman Lamborghini stapt over naar Bugatti

Autonieuws
Voormalig topman Lamborghini stapt over naar Bugatti
> Artikel lezen

Onthulling definitieve Hennessey Venom F5 (465 km/h) nabij

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.