Autonieuws

Voordelige luxe op BMW 1- en 3-serie

BMW gaat de 1- en 3-serie leveren in een zeer voordelige full options Graphite uitvoering. De uitvoering is gebaseerd op de luxueuze High Executive uitvoering en voorzien van tal van extra. Het prijsvoordeel voor de consument is op beide uitvoeringen enorm.

De meest BMW 1- en 3-series worden verkocht in de luxueuze (High) Executive uitvoering. Maar voor wie nog meer te wensen heeft levert BMW nu de zeer rijk uitgeruste Graphite. De naam heeft de uitvoering te danken aan de meest populaire lakkleur bij BMW; Sparkling Graphite. De uitrusting van deze modellen is zeer hoogwaardig, maar de prijs laag.

1-serie Graphite
Als het gaat om de 1-serie levert BMW de 120i en 120d in Graphite uitvoering. De Graphite is in dit geval gebaseerd op de High Executive, maar voorzien van diverse extra’s. Zaken als metallic lak, 17 inch lichtmetalen wielen, leren bekleding, zwarte hemelbekleding, sportstoelen met stoelverwarming, alarmsysteem en een navigatiesysteem Professional zijn standaard. Bij elkaar vertegenwoordigen deze opties een waarde van € 8.935,- Als Graphite uitvoering (bovenop de High Executive uitvoering) betaalt de koper hiervoor slechts € 745,- hetgeen neerkomt op een voordeel van 90%. Daarmee heeft de BMW 120i Graphite een bijzonder aantrekkelijke prijsstelling van € 36.995,- (vergelijk: BMW 120i High Executive € 36.250,-). De 120d Graphite kost € 40.295,- tegen € 39.550,- als 120d High Executive.

3-serie Graphite
De BMW 320i Graphite (Sedan) heeft bovenop de Executive uitvoering vrijwel dezelfde opties als de 120i en 120d Graphite. Naast de 17 inch lichtmetalen wielen zijn nog een sportstuur en een lichtpakket toegevoegd en de deurgrepen zijn in de carrosseriekleur gespoten. Het alarmsysteem maakt al deel uit van de Executive uitvoering. De meerprijs van ‘Graphite’ bovenop een Executive-uitvoering is slechts € 1.400,- waarmee de consumentenprijs voor de BMW 320i Graphite € 41.950,- wordt (vergelijk: BMW 320i Executive € 40.550,-). Het voordeel voor de consument is hier € 8.578,- ofwel ruim 86%.

Gerelateerde artikelen

BMW M3 CS: powerhouse met dikke looks

Autonieuws
BMW M3 CS
> Artikel lezen

Fleurig familieportret: BMW 3-serie ontmoet over-overgrootvader E21

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe BMW 1-serie kijkt af bij Volkswagen Golf

Spyshots
> Artikel lezen

'BMW neemt elektrische 3 Serie mee naar Frankfurt'

Autonieuws
'BMW neemt elektrische 3 Serie mee naar Frankfurt'
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.