Autonieuws

Online megaveiling van 200 klassiekers vandaag van start

Opzoek naar die ene klassieker, maar 'm nog niet gevonden? Misschien staat 'ie tussen de online megaveiling van Gallery Aaldering in Brummen. Vanaf vandaag kan er gehamerd worden.

Op de website van Gallery Aaldering staat honderden klassiekers. In allerlei prijsklasses, hoewel vooral de echte en daarmee kostbare pronkstukken. Maar wat blijkt nu: het eigenlijke wagenpark is nog veel groter!

Onder andere tijdgebrek – wegens een grote verbouwing van het prachtige, historische Gelderse pand – is de reden dat deze 'verborgen' auto's nooit de bedrijfswebsite hebben gehaald. Doodzonde natuurlijk, vinden ze ook bij Aaldering. Maar nu krijgen ze alsnog een podium. Via een online megaveiling, georganiseerd door Classic Car Auctions.

Wees er snel bij!
Er is keus uit zo'n 200 klassiekers, waaronder opknappers, restauratieprojecten maar ook bijzondere exemplaren in concoursstaat. Ze zijn allemaal opzoek naar een nieuwe baas, en dat veelal tegen aantrekkelijkere prijzen.

Interesse? De veiling loopt van vandaag 17 uur tot woensdag 29 november, 20.30 uur. Liever je favoriet(en) eerst in het echt bewonderen? Dat kan ook; tijdens de kijkdagen die tot en met 28 november worden gehouden in Brummen. Maar iets in ons zegt dat je er snel bij moet zijn…

Gerelateerde artikelen

Nieuwe 1.3-turbo voor Renault, Nissan en… Mercedes

Autonieuws
> Artikel lezen

En het meest gegooglede automerk in 2017 is...

Autonieuws
En het meest gegooglede automerk in 2017 is...
> Artikel lezen

Pagani Huayra Lampo wil eigenlijk een klassieke Fiat zijn

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.