Autonieuws

Reboot '80's-serie Knight Rider in de maak

'KITT, come get me! Not now, Michael, I have a headache.' Dertig jaar na dato kunnen we mogelijk dit soort humor weer verwachten op televisie. David Hasselhoff, inmiddels 64, en regisseur James Gunnn werken namelijk aan een reboot van Knight Rider.

Knight Rider behoeft geen introductie meer. Mogelijk enkel voor de Z-generatie en zij die nog later zijn geboren. Voor wat het waard is: Knight Rider is een uitermate populaire jaren '80-serie waarin Michael Knight (gespeeld door Haselhoff) en zijn pratende en 'menselijke' superauto KITT (een verbouwde Pontiac Firebird Trans-Am) als een stel heldhaftige, veelal kibbelende ridders allerlei nijpende situaties te lijf gingen. Het leverde Knight Rider al snel een cultstatus op. En nu lijkt het erop dat het in een modern jasje terugkeert op tv.

'Beter reboot dan de laatste'
Het is niet de eerste keer dat Knight Rider nieuw leven wordt ingeblazen. Zo'n tien jaar geleden werd er ook een poging gedaan, maar het is heel goed mogelijk dat je dat niet wist, want die reboot flopte faliekant. 'The Hoff' denkt het zelf beter te kunnen door de hitserie als het ware verder te laten gaan waarmee het in 1986 stopte, oftewel met dezelfde ietwat stuntelige acties en humor.
'Echter laat mij dit keer maar de oude Devon spelen en niet Michael', aldus Haselhoff. 'Ik kan niet meer rennen en vechten en van dingen afspringen. Maar wat ik wel nog kan, is rijden.'

Gerelateerde artikelen

Euro NCAP kent geen genade voor Fiat Punto

Autonieuws
> Artikel lezen

G-Power X5 M zet Urus voor schut

Tuning & styling
> Artikel lezen

Nieuwe Aston Martin Vanquish oogt niet van deze wereld

Spyshots
Nieuwe Aston Martin Vanquish oogt niet van deze wereld
> Artikel lezen

Nieuwe Range Rover Evoque meer van hetzelfde

Spyshots
> Artikel lezen

Volkswagen Up! GTI kan besteld worden

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe 1.3-turbo voor Renault, Nissan en… Mercedes

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.