Autonieuws

Video: achter de schermen bij The Grand Tour in Zwitserland

Richard Hammond raakte nog maar twee weken geleden betrokken bij een zwaar ongeluk. Inmiddels is duidelijk wat het Grand Tour-trio precies uitspookte in Zwitserland.

Hammond reed in de elektrische Rimac Concept_One op het moment van zijn ongeluk. Hij verloor de controle over het stuur en rolde van de berg af. Hij kon zelf uit het wrak klimmen en dat bleek maar goed ook, want even later stond de peperdure bolide in de fik.

Hammond was met zijn collega's in Zwitserland om drie totaal verschillende bolides te testen. Jeremy Clarkson wurmde zich in de Lamborghini Aventador S, May kreeg de sleutels van een Honda NSX en Hammond reed zoals gezegd in de Rimac.

In een interview met de Britse krant Express liet de vrouw van Hammond weten dat ze brak op het moment dat haar man en May haar op de hoogte brachten van het ongeluk. Gelukkig was al snel duidelijk dat Hammond op een gebroken knie na niets mankeerde en dus weer snel de oude zal zijn.

Het is nog niet duidelijk wat de afwezigheid van Hammond betekent voor het tweede seizoen van The Grand Tour. Clarkson meldde eerder dat hij op dit moment nieuwe scripts schrijft, omdat Hammond voorlopig niet kan en mag rijden. Of dat de seizoensstart in oktober in gevaar brengt, moet nog blijken.

Gerelateerde artikelen

MINI Yours Customised gaat nog een stapje verder

Autonieuws
> Artikel lezen

Abt Sportsline stopt Audi RS3 liefst 500 pk toe

Tuning & styling
> Artikel lezen

Hoe de originele Ford Mustang 'Bullit' een goed bewaard geheim bleef

Autonieuws
> Artikel lezen

Gelekt: Ferrari 488 GTO is LaFerrari de baas

Autonieuws
> Artikel lezen

CEO Renault-Nissan: 'Wij zijn de allergrootste'

Autonieuws
CEO Renault-Nissan: 'Wij zijn de allergrootste'
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.