Autonieuws

't Is akelig stil rond racegame TT Isle of Man - Ride on the Edge

Eind mei zal voor de 110ste keer de gaskraan volledig opengedraaid worden tijdens de TT Isle of man. Een heugelijk feit dat beklonken moet worden met een eigen racegame over een van 's werelds oudste en zonder meer gevaarlijkste (straat)races. Echter sinds de aankondiging een jaar geleden is het akelig stil rond het actievolle vermaak dat 'Ride on the Edge' heet.

Filmpjes van de TT Isle of Man op Youtube te over, maar teken van leven omtrent de gelijknamige racegame met de subtitel Ride on the Edge, ho maar. De eerste keer dat we hier iets van vernamen was ook meteen de laatste tot dusver: een enthousiasmerende aankondiging door ontwikkelaars Kylotonn Games en Bigben Interactive een jaar geleden, bijgestaan door een mager visueel voorproefje.

Pre-orderen, durf jij?
Waar blijft de opwarmcampagne? Geen industrie die hier normaliter zo vol van is als de game-industrie. Het laatste weekend van mei is al over anderhalve maand! Pre-orderen schijnt al wel te kunnen (al blijk je bot te vangen wanneer je doorklikt). Kortom, het lijkt erop dat TT Isle of Man – Ride on the Edge al op het randje van een afgrond balanceert nog voordat de gaskraan opengedraaid kan worden op de Playstation 4, Xbox One en PC. De officiële promo-trailer van de echte TT 2017 dan maar...? Als zoethouder.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Aston Martin Vantage al bijna uitverkocht

Autonieuws
Nieuwe Aston Martin Vantage al bijna uitverkocht
> Artikel lezen

Autodromo brengt ode aan Ford GT

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Eerste details en foto van nieuwe Infiniti XQ50

Autonieuws
> Artikel lezen

Ook nieuwe Audi's voor Real Madrid-sterren

Autonieuws
> Artikel lezen

Audi maakt dealerbezoek weer leuk met VR Experience

Autonieuws
Audi maakt dealerbezoek weer plezier met VR Experience
> Artikel lezen

Stijlvol geweld: Bentley Bentayga Field Sports by Mulliner

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.