Autonieuws

McLaren komt nu al met eerste speciale 720S

McLaren Special Operations (MSO) heeft de gloednieuwe 720S nu al onder handen genomen. Het resultaat is de zogenoemde Velocity. Al blijft het bij eigenlijk enkel bij optische dikdoenerij.

De lak van de gloednieuwe McLaren 720S is nog aan het drogen onder de felle beurslampen van de Autosalon van Genève of MSO presenteert al de eerste speciale versie ervan. Bijzonder is de two-tone kleurstelling. Zo is de bovenste helft van de gespoten in Nerello Red en het onderste gedeelte van de auto in Volcano Red. Ze lopen naadloos in elkaar over, zodat je volgens MSO een prachtig, opvallend geheel krijgt.

Overal carbon
Andere MSO-aanpassingen vinden we bij de lichtmetalen velgen, die brons zijn gespoten. De motorkap is uitgevoerd in 'naakt' koolstofvezel, net als verschillende andere onderdelen. In het interieur is gebruikgemaakt van Carbon Black-alcantara voor een sportievere look, zeker naast de rode details in het leer.

Aan de prijs
De McLaren 720S Velocity is per direct te koop voor - schrik niet - € 385.000,-. Ter vergelijking: standaard zal de 720S naar verluidt zo'n € 275.000,- gaan kosten.

Gerelateerde artikelen

McLaren BP23 wordt een waanzinnige dooddoener

Autonieuws
> Artikel lezen

Configurator-voorpret: stel je eigen McLaren 720S samen

Autonieuws
> Artikel lezen

Photoshop-talent denkt alvast vooruit op Genève-primeurs

Autonieuws
Volkswagen Arteon Variant
> Artikel lezen

Zo snel is de nieuwe McLaren Super Series

Autonieuws
Zo snel is de nieuwe McLaren Super Series
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.