Autonieuws

Mazda MPV in de uitverkoop

Met de komst van de nieuwe Mazda5 is de productie van de MPV gestopt. De Mazda MPV is nu flink in prijs verlaagd. Op de MPV 2.0 CiTD Active geeft Mazda Nederland maar liefst 4000 euro korting.

Door deze actie daalt de prijs van de MPV CiTD Active van € 38.950,- naar € 34.950,-. In totaal zijn er nog 67 modellen beschikbaar, dus geinteresseerden zullen snel moeten handelen.
 
Zeszits Active versie
De Active uitvoering van de MPV kent een 2+2+2 stoelindeling met twee captainchairs op de eerste zitrij, twee captainchairs op de tweede zitrij en een Karakuri-bank op de derde zitrij. De stoel van de voorpassagier kan volledig achterover worden geklapt en als bed dienen. De stoelen van de tweede zitrij van de Active kunnen in de lengterichting verschoven worden en beschikken allemaal over een verstelbare rugleuning. Bovendien schuift de rechterstoel zijwaarts, zodat de bank op de derde rij gemakkelijker bereikbaar is. Beide stoelen van de tweede zitrij kunnen verwijderd worden of plat op hun zitkussen gevouwen worden, zodat ze horizontale tafeltjes vormen voor extra functionaliteit. Dankzij Mazda’s unieke Karakuri systeem kan de bank op de derde rij moeiteloos in de vloer opgeborgen worden en even gemakkelijk weer worden uitgeklapt. Met alle stoelen omhoog biedt de Mazda MPV Active een ruim bagagevolume van 405 liter. Als de derde zitrij is opgevouwen is er achterin een bagageruimte van 866 liter, terwijl nog altijd vier personen plaats kunnen nemen. Met de derde rij opgeborgen en de tweede rij verwijderd bedraagt het laadvolume maar liefst 1600 liter.
 
2.0 liter CiTD common rail diesel
De common rail turbodiesel motor heeft een vermogen van 136 pk en levert een maximaal koppel van 310 Nm bij niet meer dan 2000 toeren per minuut. Daarmee accelereert de Mazda MPV naar een topsnelheid van 176 km/u en levert een gecombineerd brandstofverbruik van 7,1 liter per 100 km.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Mazda3 debuteert op Tokyo Motor Show

Autonieuws
> Artikel lezen

Mazda6 grondig in 't nieuw gestoken

Autonieuws
> Artikel lezen

Bekokstooft Mazda een high-performance turbomotor?

Autonieuws
> Artikel lezen

Mazda Kai Concept hint naar nieuwe Mazda3

Autonieuws
> Artikel lezen

Mazda steelt de show met schitterende, vierdeurs Vision Coupé

Autonieuws
> Artikel lezen

Vernieuwde Mazda6 eind deze maand in LA

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.