Autonieuws

500 JMC Landwind´s onderweg naar Europa

Begin deze maand zijn de eerste JMC Landwind´s in Nederland aangekomen. De auto´s zullen nog deze maand worden afgeleverd. Bovendien is er een boot met 500 nieuwe Landwind´s onderweg naar Europa.

Peter Bijvelds kwam eerder dit jaar met het nieuws dat hij de Chinese SUV Landwind naar Europa ging halen. De auto met een vanafprijs van net geen € 17.000,- zorgde voor veel aandacht in de media. De Landwind is een SUV gebaseerd op het de oude Opel Frontera en wordt in China geproduceerd. Kwalitatief en wat afwerking en rij-eigenschappen betreft kan de auto uiteraard niet tippen aan moderne concurrenten maar de prijs maakt veel goed.
 
Prijs en motoren
De Landwind is leverbaar met een 2.0 (115 pk) en 2.4 (125 pk) benzinemotor en een 2.8 (92 pk) liter turbodiesel. Naast het feit dat Landwind weet te melden dat er 500 stuks onderweg zijn naar Europa wordt eveneens meegedeeld dat de vanafprijs is verhoogd naar € 17.745,-. De prijsverhoging van € 795,- heeft te maken met het standaard leveren van metallic lak dat voorheen gratis was.

Gerelateerde artikelen

Volkswagen T-Cross eindelijk onderweg naar productie

Spyshots
> Artikel lezen

Nieuwe 1.3-turbo voor Renault, Nissan en… Mercedes

Autonieuws
> Artikel lezen

Pagani Huayra Lampo wil eigenlijk een klassieke Fiat zijn

Autonieuws
> Artikel lezen

En het meest gegooglede automerk in 2017 is...

Autonieuws
En het meest gegooglede automerk in 2017 is...
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.