Autonieuws

The Grand Tour met voormalig Top Gear-trio geeft teken van leven

Terwijl Top Gear nog altijd het gesprek van de dag vormt, maar dan in negatieve zin, blijft het opvallend stil rond het nieuwe autoprogramma van diens oude anchormannen Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. The Grand Tour heeft inmiddels al wel een logo!

Het is momenteel genieten geblazen rond het 'nieuwe' Top Gear. Niet zozeer de afleveringen zelf, want die vallen flink tegen volgens het kijkerspubliek. Er zou geen chemie zijn tussen de nieuwe presentatoren en dan met name Chris Evans en Matt LeBlanc. De Friends-ster heeft zelfs al aangegeven op te stappen als Evans dat niet eerder doet. Kortom, de betere soap.

12 afleveringen per seizoen
The Grand Tour, het rivaliserende, nieuwe autoprogramma van de voormalige TG-leden is ondertussen druk bezig met de opnames ervan, gesponsord door het Amerikaanse Amazon Prime. In totaal komen er 36 afleveringen, verdeeld over 3 jaar.

Retro of juist oubollig?
Wat we als (betaalde?) kijkers er precies van kunnen verwachten is nog steeds koffiedik kijken. De fameuze autovrienden laten er weinig over los en doen er nogal mysterieus over. Maar het logo van The Grand Tour alvast verklappen wordt dan weer graag gedaan, hoogstpersoonlijk door praatgraag Clarkson op zijn Twitter-account.

We hebben ons eens laten vertellen dat een logo de weerspiegeling vormt van alles wat een bedrijf doet, bezit en produceert. En tja, in dat opzicht duimen we dat The Grand Tour een stuk verfrissender zal zijn dan het logo doet weergeven. Beetje oubollig, is het niet? Of juist retro? Zeg 't maar…

Gerelateerde artikelen

Niet allemaal tegelijk: solliciteren op ex-stoeltje Nico Rosberg

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Alpine is alvast te reserveren

Autonieuws
> Artikel lezen

Volvo V90 Cross Country rijdt nu al verfijnder

Autonieuws
> Artikel lezen

Eerste foto's van de echte Rolls-Royce Cullinan

Spyshots
Eerste foto's van de echte Rolls-Royce Cullinan
> Artikel lezen

Lexus LS heeft de allure van Maserati Quattroporte

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.