Autonieuws

Bezoek het Ferrari-museum met Google Streetview

Fan van het merk of niet, iedere zelf gerespecteerde autofreak moet er minstens één keer binnen zijn geweest: het Enzo Ferrari Museum in Modena. Acht je dat echt schier onmogelijk, bedank dan Google Streetview vanaf nu.

Er zullen fans zijn die Google Streetview hiervoor op hun blote knieën bedanken. Maar zelfs de grootste hater van Ferrari kan voortaan net doen alsof hij tot op het bot een broertje dood heeft aan alles wat het merk heeft voortgebracht, terwijl de nieuwsgierigheid zich wel degelijk opdringt.

Tot welke categorie je ook behoort, het Ferrari Museum binnenlopen is makkelijker dan ooit tevoren. Gewoon vanuit de luie stoel en nog gratis ook. De enige moeite dat het kost is surfen naar Google Streetview en de ontdekkingstocht kan beginnen. Compleet met 360 graden-foto's van verschillende paviljoenen en zonder medebezoekers die je continu voor de voeten lopen.

Net echt
Zelfs de bordjes bij de tentoongestelde bolides en de (vele) historische verhalen zijn prima af te lezen (na enig inzoomen). Het is net zoals in het echt, maar dan zonder de extra dimensie aan typische Ferrari-aroma's. Beter dan dit wordt het niet zonder in de benen te hoeven komen.

Gerelateerde artikelen

Zeldzame Ferrari F12tdf verbrandt tot hoopje as

Autonieuws
F12 TDF
> Artikel lezen

Vergelijking: Ferrari Portofino vs. California T

Autonieuws
Vergelijking: Ferrari Portofino vs. California T
> Artikel lezen

Bianchi lanceert Ferrari-fiets van 15.000 euro

Lifestyle & design
Bianchi
> Artikel lezen

Extra LaFerrari Aperta voor kinderen in nood

Autonieuws
> Artikel lezen

Tweedehansje: LaFerrari Aperta met 0,0 kilometer op de teller

Autonieuws
LaFerrari
> Artikel lezen

Wie koestert wel deze unieke Ferrari-schuurvondst?

Autonieuws
Ferrari
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.