Autonieuws

Audi Exclusive Line interieur

Bij Audi staat S-Line voor sportieve pakketten maar daaraan heeft het merk nu ook de Exclusive Line toegevoegd. Dit Exclusive Line pakket bestaat uit exclusieve opties voor in het interieur.

Onder de naam Audi Exclusive line presenteert Audi exclusieve versies van de A3, de A3 Sportback, de A4 en de A6. In nauwe samenwerking met quattro GmbH heeft Audi een exclusief pakket aan accessoires samengesteld. De nadruk lag daarbij op exclusiviteit en luxe. Het zorgt ervoor dat het interieur onderscheidend wordt ten opzichte van de Audi´s zonder Exclusive Line pakket.
 
Kleurcombinaties in leder
De Audi A3, de Audi A3 Sportback, de Audi A4 en de Audi A6 zijn per direct leverbaar in de Audi Exclusive line-uitvoering. Lederen bekleding is in iedere Audi Exclusive line-versie standaard. De klant kan daarbij voor de bekleding van het middelste deel van de stoelen kiezen uit diverse kleuren leder. Hierdoor ontstaan fraaie kleurcombinaties in het interieur. Alle Audi Exclusive line-uitvoeringen hebben bovendien een met leder bekleed stuurwiel. De vloermatten sluiten aan bij de kleurstelling in het interieur. Zo ontstaat er een samenhangend geheel.
 
Audi Exclusive line voor Audi A3 en Audi A3 Sportback (€ 5.404,-):
Voor de A3 en A3 Sportback bestaat het pakket uit zwart interieur- en hemelbekleding en sportstoelen met nappaleder waarvan het middelste deel uitgevoerd is in zilver, rood of beige. Maar ook speciale stiksels, een met leer bekleed stuurwiel, speciale vloermatten, aluminium inleg op het dashboard en speciale portierlijsten vallen binnen het Exclusive Line pakket.
 
Audi Exclusive line voor Audi A4 (€ 6.101,-):
Voor de A4 gelden dezelfde specificaties als voor de A3 en A3 Sportback. Het grootste verschil zit in de stoelen waarvan het middelste deel leverbaar is in zilver, klassiekrood en anijsgeel en daarmee iets afwijkt van die van de A3.
 
Audi Exclusive line voor Audi A6 ( € 6.799,-):
Voor de A6 geldt hetzelfde als voor de A4. Het pakket is nagenoeg gelijk aan die van de A3 maar ook hierbij wijkt de kleur van het middelste deel van de stoelen af. Er is keuze uit zilver, klassiekrood en cognacbruin. Bovendien is er gekozen voor lederen bekleding met de naam ´Valcona´ in plaats van nappaleder.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Audi A6 Avant treedt in het openbaar

Spyshots
Spyshots: Zien we daar de nieuwe Audi A6 Avant?
> Artikel lezen

Prijs elektrische Audi e-tron bedraagt...

Autonieuws
Prijs elektrische Audi e-tron bedraagt...
> Artikel lezen

Audi Vision GT e-tron debuteert 9 april in Gran Turismo

Autonieuws
Audi Vision GT e-tron debuteert 9 april in Gran Turismo
> Artikel lezen

Audi schijnt licht op vierdeurs e-tron GT

Autonieuws
> Artikel lezen

'Geniet van de Audi R8 zolang het nog kan'

Autonieuws
'Geniet van de Audi R8 zolang het nog kan'
> Artikel lezen

Audi presenteert R8 V10 RWS mét achterwielaandrijving

Autonieuws
Audi presenteert R8 met achterwielaandrijving
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.