Autonieuws

De Aston Martin DB11 in volle glorie

Vier prachtige hoge resolutie foto's van de Aston Martin DB11 zijn het internet op gelekt. Na tijden van speculatie en wat schimmige beelden is het daardoor tijd om het design op ons in te laten werken en de eerste conclusies te trekken.

Een tikkeltje voorspelbaar? Ja, dat wel. Maar toch is het evolutionaire design op een schitterende wijze doorvertaald naar deze nieuwe generatie. Het resultaat is een uiterst begeerlijk exterieur met een aantal unieke kenmerken.

DBX, DB10 en One-77
Eén van die kenmerken is het rooster direct achter de voorwielen. Wat is dat op een schitterende wijze geintegreerd. En wat te denken van de aflopende C-stijl die zo van de DBX lijkt te komen. Ook een ware eyecatcher. Tevens heeft Aston Martin ons met Bond's DB10 duidelijk willen opwarmen voor de komst van deze DB11 en hebben de achterlichten op hun beurt weer wat weg van die van de One-77.

Dubbele turbo
Morgen zal in Genève het doek officieel van de DB11 worden getrokken. En dan krijgen we eindelijk ook een beeld van de onderhuidse techniek. Eén ding is zeker: een nieuwe 5.2 liter V12 met dubbele turbo zal de aandrijving gaan verzorgen.

Gerelateerde artikelen

Aston Martin's plannen voor de komende jaren

Autonieuws
Aston Martin kondigt nieuwe modellen aan
> Artikel lezen

DB11 heeft de allermooiste car-configurator

Autonieuws
> Artikel lezen

Van zo dichtbij zag je de Aston Martin DB11 nog nooit

Autonieuws
> Artikel lezen

Groen licht voor productie Aston Martin Vanquish Zagato

Autonieuws
Groen licht voor productie Aston Martin Vanquish Zagato
> Artikel lezen

Aston Martin DB11 Volante en S saampjes op pad

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.