Autonieuws

Topregisseurs verfilmen leven Charles Rolls en Henry Royce

Legendarische automannen zijn in trek in Hollywood. Want na de aankondiging van twee films over Enzo Ferrari en eentje over Ferruccio Lamborghini wordt er binnenkort ook gestart met de opnames van een prent over het leven van de oprichters van Rolls-Royce.

Of het leven van Charles Rolls en Henri Royce worden gespeeld door befaamde acteurs van het kaliber Robert de Niro is nog niet bekend. Maar de eerste twee grote Hollywood-namen heeft de nieuwe Rolls-Royce-film, die 'Silver Ghost' gaat heten, in elk geval al te pakken.

Althans, bij het vallen van de naam Martin Scorsese zitten filmfanaten meteen al op het puntje van hun stoel. Logisch met zinderende en kwaliteit hoogstaande films als The Departed, Goodfellas, Raging Bull en meer recent The Wolf Of Wall Street op zijn naam. Hoewel Scorsese dit keer als producer verbonden is aan het project, belooft Silver Ghost nu al iets om naar uit te kijken.

Ayrton Senna
Bovendien de persoon die daadwerkelijk de Royce-Rolls-film in goede banen gaat leiden ook niet de minste. Minder bekend allicht, maar met bejubelde documentaires als 'Senna' en 'Amy' als enkele van zijn creaties is regisseur Asif Kapadia allesbehalve een groentje. Kortom, met zo'n duo moet het wel snor zitten.

Gerelateerde artikelen

Eerste officiële glimp van nieuwe Rolls-Royce Phantom

Autonieuws
Rolls-Royce telt af met de 'The Great Eight Phantoms'
> Artikel lezen

Dit is de unieke Rolls-Royce van John Lennon

Autonieuws
Dit is de unieke Rolls-Royce van John Lennon
> Artikel lezen

Unieke Rolls-Royce voor zieke kinderen

Autonieuws
> Artikel lezen

Slechts éénmaal: Rolls-Royce Sweptail

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Rolls-Royce Phantom, ben jij dit?

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.