Autonieuws

Topregisseurs verfilmen leven Charles Rolls en Henry Royce

Legendarische automannen zijn in trek in Hollywood. Want na de aankondiging van twee films over Enzo Ferrari en eentje over Ferruccio Lamborghini wordt er binnenkort ook gestart met de opnames van een prent over het leven van de oprichters van Rolls-Royce.

Of het leven van Charles Rolls en Henri Royce worden gespeeld door befaamde acteurs van het kaliber Robert de Niro is nog niet bekend. Maar de eerste twee grote Hollywood-namen heeft de nieuwe Rolls-Royce-film, die 'Silver Ghost' gaat heten, in elk geval al te pakken.

Althans, bij het vallen van de naam Martin Scorsese zitten filmfanaten meteen al op het puntje van hun stoel. Logisch met zinderende en kwaliteit hoogstaande films als The Departed, Goodfellas, Raging Bull en meer recent The Wolf Of Wall Street op zijn naam. Hoewel Scorsese dit keer als producer verbonden is aan het project, belooft Silver Ghost nu al iets om naar uit te kijken.

Ayrton Senna
Bovendien de persoon die daadwerkelijk de Royce-Rolls-film in goede banen gaat leiden ook niet de minste. Minder bekend allicht, maar met bejubelde documentaires als 'Senna' en 'Amy' als enkele van zijn creaties is regisseur Asif Kapadia allesbehalve een groentje. Kortom, met zo'n duo moet het wel snor zitten.

Gerelateerde artikelen

Rijke Aziaat neemt zijn 30 Rolls-Royce Phantoms in ontvangst

Autonieuws
> Artikel lezen

Eerste foto's van de echte Rolls-Royce Cullinan

Spyshots
Eerste foto's van de echte Rolls-Royce Cullinan
> Artikel lezen

Dit is de Rolls-Royce van de toekomst

Autonieuws
De Rolls-Royce van de toekomst
> Artikel lezen

Ciber Friday-deal: the one and only Rolls-Royce Hyperion

Autonieuws
Voor de helft van het geld: Rolls-Royce Hyperion
> Artikel lezen

Unieke Rolls-Royce voor zieke kinderen

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.