Stevige (meer)prijs voor Evoque Convertible

De orderboeken worden pas geopend vanaf het voorjaar van 2016, maar nu al wil Land Rover de prijzen melden van de eigenaardige Range Rover Evoque Convertible.

Al vanaf dag één (toen het nog een concept was) maakt de Range Rover Evoque Convertible de tongen goed los. Want een SUV 'onthoofden' en daarna als productiemodel op de markt brengen, dat durven niet veel autofabrikanten. Van de doorgaans conservatieve Britten verwacht je het al helemaal niet snel, en daarom verrast Land Rover dan ook vriend en vijand. En kennelijk heeft dat z'n prijs.

Prijzen

Om je niet langer in spanning te houden: de open Evoque is er vanaf € 67.970,-. Geen koopje dus en zomaar eventjes 17 mille duurder dan een vergelijkbaar uitgeruste Evoque Coupé met 150 pk sterke dieselmotor. De 180 pk sterke versie van de TD4-diesel is er vanaf € 70.910,-. Liever benzine tanken? Weet dan dat je minstens € 83.040,- moet meebrengen naar de dealer.

Qua luxe zit je wel meteen behoorlijk comfortabel. De Evoque Convertible wordt namelijk enkel geleverd als SE Dynamic en HSE Dynamic en met standaard 9-traps automatische transmissie en vierwielaandrijving. De absolute topper is de 2.0 Si4 240 pk HSE Dynamic, goed voor een prijs van € 89.340,-.
Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties