Autonieuws

Bugatti Chiron begint al meer op Vision Gran Turismo te lijken

Zo zie je maar weer, het kan iedereen zomaar overkomen: je sukkelt wat op een willekeurige autoweg en pardoes haalt het zwarte gevaarte je in waarop de ganse autominnende wereld heeft gewacht. Dit is de Bugatti Chiron zoals je hem nog niet eerder zag.

3 december 2015 - Kennelijk valt het niet mee om de Bugatti Chiron van voren op camera vastleggen (zou de 1.500 pk hier iets mee te maken hebben?), maar nu is het dan toch gelukt. Met dank aan de inspanningen van het Britse Autocar.

Naam Chiron officieel
Dit prototype van de Bugatti Chiron, de inmiddels officiële naam van de Veyron-opvolger, werd gespot in het noorden van Italië. Of de brute looks allemaal definitief zijn, is niet zeker. Evenwel zijn er diverse stijlelementen die overeenkomen met de contouren van de verpakte Chiron toen 'ie tijdelijk op vliegveld LAX stond geparkeerd, onderweg naar een preview voor geïnteresseerde kopers.

Vision Gran Turismo
De kenner zal opmerken dat de middensectie nog van de Veyron lijkt te zijn. Maar we zien ook lijnen van de Vision Gran Turismo, Bugatti's bijdrage aan de racegame Gran Turismo. Kortom, dit prototype verklapt nog niet voor de volledige 100% de uiteindelijke looks van de Chiron. Niettemin zijn we zeker een stapje dichterbij gekomen van de 1.500 pk sterke en 2 miljoen euro kostende hypercar.

Gerelateerde artikelen

Hoe Bugatti een 400 km/h rijdende Chiron filmde

Autonieuws
Hoe Bugatti een 400 km/h rijdende Chiron filmde
> Artikel lezen

3D geprinte titanium remklauwen voor Bugatti Chiron

Autonieuws
> Artikel lezen

PF Bugatti Type 390: een motorblok voor om de pols

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Geldwolf wil nu al weer van z'n Bugatti Chiron af

Autonieuws
Iemand hoopt 1 miljoen winst te maken op 2de hands Buggati Chiron af
> Artikel lezen

Nog een exclusief horloge voor Bugatti

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Terugroepen van een Bugatti doe je zo

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.