Autonieuws

Eerste officiele foto's nieuwe Renault Mégane

Was het Renault toch bijna gelukt: de nieuwe Mégane vrijwel helemaal geheimhouden tot aan diens onthulling op de IAA Frankfurt, volgende week. Maar helaas, die daverende entrée loopt alsnog in de soep via de Italiaanse website Carpassion.

Extra pijnlijk voor Renault is dat er niet één, maar een hele serie aan officiele foto's van de nieuwe Mégane zijn gelekt. En daarmee wordt nu al overduidelijk dat de Mégane, tezamen met de Talisman, model staat voor de nieuwe designrichting die de Fransen zijn ingeslagen. Grote dan wel niet te missen ornamenten en details, zoals markante dagrijverlichting en potige achterlichtunits, maken daar kennelijk deel van uit de komende jaren. Vanbinnen idem dito, want kijk maar eens naar dat enorme centrale display, al kennen we die ook al van de Espace.

Paar dagen nog
Zoals gezegd debuteert de nieuwe Mégane medio volgende week op de IAA Frankfurt. Digitaal kunnen we de auto waarschijnlijk al eind deze week verwelkomen. Houd deze website dus in de gaten als je niets wilt missen over Renault's nieuwste.

Gerelateerde artikelen

Laat maar komen die Renault Mégane RS!

Autonieuws
Renault Mégane RS
> Artikel lezen

Prijskaartjes voor nieuwe Renault Mégane

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Renault Mégane treedt in detail

Autonieuws
> Artikel lezen

Hebbes, het binnenste van nieuwe Renault Mégane!

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.