Autonieuws

BMW stopt 7-serie M Performance toe

De nieuwe BMW 7-serie is comfortabeler, stiller en luxer, maar – zo geeft BMW zelf ruiterlijk toe – ook een vleugje minder sportief dan voorheen. Maar dusdanig aankleden kan nog altijd wel dankzij het M Performance-programma.

Tijdens de autotentoonstelling van Frankfurt valt de nieuwe BMW 7-serie voor het eerst op een mondiale show te bewonderen. En dikke kans dat naast een super-de-luxe aangeklede, chique uitvoering ook een 'Sebener' behangen met spoilers staat. Dat is het werk van BMW M Performance.

Draadloos opladen
Het M Performance-accessoireprogramma voor de 7-serie verschilt eigenlijk nauwelijks van dat voor de overige BMW-modellen. Zwarte 'nieren', eenzelfde likje verf op de bumpers her en der, carbon-spiegelkappen en grote 21 inch wielen in de inmiddels bekende two-tone kleurenstelling slaan zoal de klok. Niet zichtbaar is dat de velgen tevens een paar kilo's minder wegen dan de gewone exemplaren met dezelfde diameter.

Niet zozeer M Performance maar wel nieuw is de optie om je iPhone draadloos te kunnen opladen. Alsook een stijlvolle reisdeken om er lekker huiselijk bij te zitten op de toch al knusse achterbank.

Gerelateerde artikelen

100 keer BMW Individual 7-serie The Next 100 Years

Autonieuws
BMW Individual 7 Serie THE NEXT 100 YEARS
> Artikel lezen

Alpina B7 xDrive: sportwagen van dik 5 meter

Autonieuws
Alpina B7 xDrive
> Artikel lezen

M760Li xDrive: de Alpina B7 van BMW

Autonieuws
BMW M760Li xDrive
> Artikel lezen

Diamanten-inleg voor BMW 750Li Individual

Autonieuws
BMW 750Li xDrive Individual
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.