Autonieuws

Autowereld.com is ready to ramble!

Nog twee nachtjes slapen. Zondag is zover. Dan stappen we met ontzettend veel zin, enthousiasme en competitiedrang in een geleende Opel Astra OPC om zo snel mogelijk te knallen naar… Ja, waartoe eigenlijk?!

We zullen er panklaar voor zitten zaterdag, rond de avondklok van vijf. Laptop op schoot en smartphone in de hand. Want omstreeks die tijd zal er aan de hand van GPS-coördinaten eindelijk een hint gegeven worden over wat een onvergetelijke, 5-daagse roadtrip beloofd te worden. Waar zal het naartoe gaat? Ardennen, de Eifel, Normandië? Misschien wel de Noorse Fjorden of richting de Balkan. Of toch de Kaukasus? We hebben werkelijk geen idee. Elke etappedag opnieuw. Net als nog honderd andere equipes.

Slechts twee garanties
Maak kennis met de allereerste editie van de Ramble Rally, een veelbelovende roadtrip met momenteel slechts twee zekerheden: rijden over de mooiste wegen die Europa rijk is en de garantie dat je op de dag dat de finishvlag wappert weer thuis kunt zijn om aan te schuiven voor de piepers volgens grootmoeders recept.
Althans, deze garanties werden op voorhand beloofd. Maar nu we zonet het verkregen, tot vervelends toe flinterdunne handboek hebben doorgespit, belooft de Ramble Rally nog meer dan dat. Namelijk het tevens kunnen bezichtigen van bijzondere plekjes waar je normaliter niet snel zult komen en het moeten voldoen van uitdagende opdrachten om competitiepunten te verdienen. Hadden we al gezegd dat we niet kunnen wachten tot het zondag is…?!

Iedere dag verslag
Al kort nadat de inschrijving van start ging stroomden de aanmeldingen binnen. Binnen mum van tijd zat de Ramble Rally tjokvol en was het gelimiteerde aantal van 100 teams vergeven. Velen moesten teleurgesteld worden. Helaas. Sneu is dat altijd, maar mogelijk kunnen wij enige troost bieden. Autowereld.com zal namelijk tevens als mediapartner optreden en iedere dag verslag doen van de avonturen die de 'rambles' van het eerste uur beleefd hebben.
Wil je de Ramble Rally volgen, houd dan dus vanaf zondag deze website en onze Facebook-pagina in de gaten. Al willen we nu alvast kenbaar maken dat onze (sterke) verhalen kort van stof zullen zijn. We zijn veel te bang dat we de concurrerende teams wijzer maken dan het is. Het is en blijft immers ook een gezond gevecht (om de punten).

Wil je alvast meer informatie, surf dan naar de officiële website van de Ramble Rally.

Gerelateerde artikelen

'Geniet van de Audi R8 zolang het nog kan'

Autonieuws
'Geniet van de Audi R8 zolang het nog kan'
> Artikel lezen

Karlmann King lust Bentayga als ontbijt en neemt G-klasse als toetje

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Audi A6 Avant treedt in het openbaar

Spyshots
Spyshots: Zien we daar de nieuwe Audi A6 Avant?
> Artikel lezen

Hiermee bestormt Volkswagen Pikes Pike

Autonieuws
> Artikel lezen

Bijtelling vanaf 2019: elektrisch rijden wordt aangepakt

Autonieuws
Bijtelling vanaf 2019: elektrisch rijden wordt aangepakt
> Artikel lezen

Vijf klassieke Porsche's om (realistisch) van te dromen

Autonieuws
Vijf klassieke Porsche's om (realistisch) van te dromen
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.