Autonieuws

Autowereld.com is ready to ramble!

Nog twee nachtjes slapen. Zondag is zover. Dan stappen we met ontzettend veel zin, enthousiasme en competitiedrang in een geleende Opel Astra OPC om zo snel mogelijk te knallen naar… Ja, waartoe eigenlijk?!

We zullen er panklaar voor zitten zaterdag, rond de avondklok van vijf. Laptop op schoot en smartphone in de hand. Want omstreeks die tijd zal er aan de hand van GPS-coördinaten eindelijk een hint gegeven worden over wat een onvergetelijke, 5-daagse roadtrip beloofd te worden. Waar zal het naartoe gaat? Ardennen, de Eifel, Normandië? Misschien wel de Noorse Fjorden of richting de Balkan. Of toch de Kaukasus? We hebben werkelijk geen idee. Elke etappedag opnieuw. Net als nog honderd andere equipes.

Slechts twee garanties
Maak kennis met de allereerste editie van de Ramble Rally, een veelbelovende roadtrip met momenteel slechts twee zekerheden: rijden over de mooiste wegen die Europa rijk is en de garantie dat je op de dag dat de finishvlag wappert weer thuis kunt zijn om aan te schuiven voor de piepers volgens grootmoeders recept.
Althans, deze garanties werden op voorhand beloofd. Maar nu we zonet het verkregen, tot vervelends toe flinterdunne handboek hebben doorgespit, belooft de Ramble Rally nog meer dan dat. Namelijk het tevens kunnen bezichtigen van bijzondere plekjes waar je normaliter niet snel zult komen en het moeten voldoen van uitdagende opdrachten om competitiepunten te verdienen. Hadden we al gezegd dat we niet kunnen wachten tot het zondag is…?!

Iedere dag verslag
Al kort nadat de inschrijving van start ging stroomden de aanmeldingen binnen. Binnen mum van tijd zat de Ramble Rally tjokvol en was het gelimiteerde aantal van 100 teams vergeven. Velen moesten teleurgesteld worden. Helaas. Sneu is dat altijd, maar mogelijk kunnen wij enige troost bieden. Autowereld.com zal namelijk tevens als mediapartner optreden en iedere dag verslag doen van de avonturen die de 'rambles' van het eerste uur beleefd hebben.
Wil je de Ramble Rally volgen, houd dan dus vanaf zondag deze website en onze Facebook-pagina in de gaten. Al willen we nu alvast kenbaar maken dat onze (sterke) verhalen kort van stof zullen zijn. We zijn veel te bang dat we de concurrerende teams wijzer maken dan het is. Het is en blijft immers ook een gezond gevecht (om de punten).

Wil je alvast meer informatie, surf dan naar de officiële website van de Ramble Rally.

Gerelateerde artikelen

Ford GT Competition Series gaat hardcore

Autonieuws
Ford GT Competition Series gaat hardcore
> Artikel lezen

Gedurfd: driecilinder voor nieuwe Ford Fiesta ST

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Volvo XC60 toont alvast z'n silhouet

Autonieuws
> Artikel lezen

Peugeot Instinct Concept weet vooraf wat bestuurder wil

Autonieuws
> Artikel lezen

Welke F1-bolide zie jij graag 't vaakst tijdens een GP?

Autonieuws
> Artikel lezen

8 redenen waarom de Seat Leon Cupra 300 een feest is

Autotests
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.