Autonieuws

Weer een 'actiemodel': Rolls-Royce Phantom Limelight Collection

Rolls-Royce kan voorlopig niets nieuws als in een nieuwe model aanbieden. De dakloze Wraith staat pas voor de tweede helft van 2016 op de planning en de SUV duurt zelfs nog langer. Om toch in de aandacht te blijven is de Phantom Limelight Collection het volgende zoethoudertje. En ook die smaakt naar meer.

Na de Serenity, de Suhail en de Pinnacle is de Limelight de zoveelste Phantom van Rolls' Bespoke-afdeling. En ze hebben allemaal gemeen dat ze ultieme rust brengen. In het geval van de Hearse is dat zelfs zeer letterlijk te nemen. Afijn, eigenlijk kunnen we ons niet voorstellen waarom je een Rolls-Royce van een speciale serie zou bestellen. Dat betekent immers dat er, hetzij elders ter wereld, identieke exemplaren rondrijden. En dat terwijl de Phantom geheel naar eigen wens is samen te stellen om een geheel uniek exemplaar te bezitten. In het geval van deze Phantom Limelight Collection scheelt dat toch weer 24 'gelijkgezinden'.

In één keer klaar
Maar goed, wij hebben misschien makkelijk praten aangezien onze bankrekening toch niet toereikend is voor welke Phantom ook. Want kiezen kan best moeilijk zijn als je wel het geld bezit. Niets voor niets duurt het aankoopproces van een Rolls eerder maanden dan weken. Soms zelfs jaren, hebben we ons laten vertellen. En wat wil je ook: de maatwerkafdeling van Rolls is zo immens omvangrijk. En dan biedt de Phantom Limelight Collection eigenlijk best uitkomst. Want Bespoke heeft dan de verzonken voetsteunen, sfeerverlichting, opbergvakjes voor van alles (van een drankje tot je juwelen, parfums, horloges en manchetknopen), de variatie aan ledersoorten en -reliëfs alsook de verschillende lakkleuren alvast voor je uitgekozen. Rust.

Gerelateerde artikelen

Aluminium space-frame voor nieuwe generatie Rolls-Royce's

Autonieuws
> Artikel lezen

Rolls-Royce brengt rust met de Phantom Serenity

Autonieuws
Rolls-Royce Phantom Serenity
> Artikel lezen

Doek valt bijna voor Rolls-Royce Phantom

Autonieuws
Doek valt bijna voor Rolls-Royce Phantom
> Artikel lezen

Rijke Aziaat neemt zijn 30 Rolls-Royce Phantoms in ontvangst

Autonieuws
> Artikel lezen

Over een sloep gesproken: Rolls-Royce Phantom Nautica

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.