Autonieuws

#verkooptoppers

De 5 meest potentiële verkooptoppers in Genève

Prachtig natuurlijk al die conceptcars en sportbolides. Maar niet voor iedereen weggelegd. En daarom staan we uiteraard ook even stil bij de primeurs die verkooptoppers in wording zijn. Dit zijn de 5 waarvan wij het meest verwachten.

Hyundai Tucson
N01

Hyundai Tucson

De ix35 heeft het geweldig gedaan, maar de laatste tijd is het op de tenen lopen. De Zuid-Koreaanse magie ervan is uitgewerkt. Dat geeft niet, want binnenkort is er weer een geheel nieuwe Tucson. Die is stoerder, ruimer en moderner. Sterker nog, als bijtellingsvriendelijke plug-in hybride lijkt die niet te stoppen. Lees meer »

Volvo V60 D5 Plug-In Hybrid
N02

Volvo V60 D5 Plug-In Hybrid

Een lage bijtelling is ook de spil in het voorspelde kassucces van de Volvo V60 D5 Plug-In Hybrid. Dit is zelfs nauwelijks een profetie te noemen, want de verkoopcijfers van de D5-loze V60 Plug-In Hybrid spreken immers boekdelen. Handelen met voorkennis is de juiste omschrijving hier. Maar Volvo verdient het. Lees meer »

Opel Karl
N03

Opel Karl

Van de Opel Karl wordt ook veel verwacht. Het waarom laat zich lastig uitleggen, want nergens is het gevecht om de euro zo hevig als in het A-segment. De marges voor de verkopende partij zijn klein, met daartegenover dat een winkelende automobilist in deze klasse al bij een paar tientjes teveel elders eieren voor zijn geld kiest. Op gevoel dus. Lees meer »

Skoda Superb
N04

Skoda Superb

Toegegeven, ook wij waren vooraf nogal sceptisch. Want waarom überhaupt voor de Superb kiezen als er een goedkopere Octavia is? We hadden het mis. Hoe goed en ruim de Octavia ook al is, de nieuwe Superb is terecht het beste uit Tsjechië ooit. Of hadden we ‘uit Duitsland’ moeten schrijven…? Lees meer »

Renault Kadjar
N05

Renault Kadjar

De Captur is niet aan te slepen en de Qashqai doet bij Nissan de kassa rinkelen. Het aanstaande succes van de Kadjar kan daarom haast niet missen daar Renault’s wereldprimeur in Genève de uitstraling heeft van z’n kleine broertje en de botten van die Japanner. Lees meer »

Gerelateerde artikelen

Afrojack & co nemen eerste 'Nederlandse' Ford GT in ontvangst

Autonieuws
> Artikel lezen

Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept lekt uit

Autonieuws
> Artikel lezen

Hoe gaaf! Iemand heeft een Porsche 917K als daily driver

Autonieuws
> Artikel lezen

Citroen C4 Aircross mogelijk te koop bij AliExpress

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche 911 GT3 RS 'vliegt' over de Ring in 6:56,4

Autonieuws
> Artikel lezen