Autonieuws

#Supercars

De 5 meest verrukkelijke supercars in Genève

Gisteren, in onze eerste terugblik, stipten we het al eventjes aan: de Autosalon van Genève 2015 is weer vanouds dé autotentoonstelling onder de autotentoonstellingen. Je struikelt er zowat over de supercars. Zoals dat hoort in Genève. Kiezen tussen de meest begeerlijke is dan ook eigenlijk schier onmogelijk. Toch hebben we poging gedaan. Special voor jou, maar vergeef ons alsjeblieft als we een keer miszitten. Ga er zelf maar eens aanstaan...

Koeningsegg Regera
N01

Koeningsegg Regera

Natuurlijk kunnen Ferrari, McLaren en Pagani het ook. Echter soms is die gedachte niet hardmakend genoeg. Soms móet je het doen. En daarom, met stip, op nummer één de Koenigsegg die zag, kwam en overwon: de allesvernietigde, liefst 1.500 pk machtig zijnde Regera. Lees meer »

Ferrari 488 GTB
N02

Ferrari 488 GTB

Ferrari, supercar en vreemde eend in de bijt in één zin, klinkt dat eventjes raar. Toch is het zo in het geval van de 488 GTB. Al was het enkel omdat hij de enige in deze lijst is die een enorme achtervleugel ontbeert. Echter de 488 GTB heeft sexappeal. Heel veel sexappeal. Lees meer »

Lamborghini Aventador SV
N03

Lamborghini Aventador SV

Nog voor dat het Britse miljoenenprogramma Top Gear oordeelde dat Lamborghini nogal verduitst is, hadden vele kenners dat vonnis al uitgesproken. En dat is Lamborghini niet in de koude kleren gaan zitten, om nu genadeloos hard terug te slaan met deze woeste, vulgaire Aventador SV. Zo zien we het graag! Lees meer »

Porsche 911 GT3 RS
N04

Porsche 911 GT3 RS

Soms is iets niet te verklaren. Neem de nieuwe Porsche 911 GT3 RS. Slechts 12 auto’s zijn sneller op de Nürburgring dan deze Zuffenhauser. Twaalf! Besef je wel hoe weinig dat is?! Nou, weinig. En op een of andere manier was die wetenschap niet nodig geweest. Je ziet ’t zo ook wel. Deze 911 gáát! Lees meer »

McLaren P1 GTR
N05

McLaren P1 GTR

In de jaren ’90 was er de F1. Meer woorden zijn overbodig. Nu is er de P1. En die behoeft ook geen introductie meer. McLaren heeft een neus voor het creëren van onsterfelijke automobielen. Subiet! En de Engelsen hebben er tevens een handje van dat nog eventjes dunnetjes aan te stippen. Voilà, de P1 GTR. Monsterlijk! Lees meer »

Gerelateerde artikelen

Seat prijst Arona vanaf € 22.290,-

Autonieuws
> Artikel lezen

McLaren 675LT GT3: racewaardig afscheid?

Autonieuws
McLaren 675LT GT3
> Artikel lezen

Zeldzame Ferrari F12tdf verbrandt tot hoopje as

Autonieuws
F12 TDF
> Artikel lezen

Brabus 900 One of Ten: G65 brult het uit met 900 pk

Autonieuws
Brabus 900 One of Ten
> Artikel lezen

Game-review | Project Cars 2 is nog niet klaar voor concurrentiestrijd

Autonieuws
Review: Project Cars 2 is nog niet klaar voor concurrentiestrijd
> Artikel lezen

Scheuren in de ultieme McLaren in GTS

Autonieuws
> Artikel lezen