Autonieuws

Eerste foto nieuwe Audi R8

Het is dé primeur van Audi tijdens de Autosalon van Genève: de nieuwe R8. En ondanks het zorgvuldig opwarmen voor zijn onthulling zal Audi balen dat deze foto op internet is beland.

Voor zover het nodig is bij de onthulling van een gloednieuwe sportbolide als de R8 voert Audi de spanning stukje bij beetje op. We kregen al letterlijk en figuurlijk een tipje van de sluier te zien en weten inmiddels ook praktisch alles over het kunnen van de nieuwe R8. Maar de daadwerkelijke visuele onthulling hadden de Duitsers ongetwijfeld graag voorbehouden aan Genève. Niet helemaal gelukt dus.

Twijfel
Even hebben we getwijfeld of de foto echt is. Met handige photoshoppers is het tegenwoordig goed mogelijk om op basis van spyshots en teaserfoto's zeer goede illustraties te maken. Toch geloven we dat dit een authentieke foto is. En daarmee verklapt de R8 het grootste deel van zijn geheimen. Op de rest moeten we - hopelijk voor Audi - echt wachten tot maandagavond. Dan trekt Audi in Genève, tijdens de traditionele Volkswagen Group Night, het doek geheel van de sportauto.

Gerelateerde artikelen

Avontuur elektrische Audi R8 e-tron al weer voorbij

Autonieuws
Avontuur elektrische Audi R8 e-tron al weer over
> Artikel lezen

Audi presenteert speciale R8 Selection 24h

Autonieuws
Audi R8 Coupé V10 Plus Selection 24h
> Artikel lezen

Audi R8 Audi Sport Edition: durf jij?

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Audi R8: tipje van de sluier

Autonieuws
Nieuwe Audi R8: tipje van de sluier
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.