Autonieuws

Gezellig vol met automerken op AutoRAI 2015

Opnieuw een reden om uit te kijken naar de AutoRAI 2015. De organisatie laat weten dat bijna alle (grote) automerken aanwezig zullen zijn op de terugkerende Nederlandse autoshow. Maar ook de sleutelaar kan zijn hart ophalen van 17 tot en met 26 april in Amsterdam RAI.

Met gepaste trots laat de organisatie van AutoRAI weten dat zeker 90% van de grote merken een tentoonstelling heeft op de komende editie in april volgend jaar. Bovendien gaat de lijst met deelnemers de komende weken nog groeien. Auto-importeurs geloven duidelijk in het samen met hen nieuw ontwikkelde beursconcept van de AutoRAI. Ook op het gebied van onderdelen, accessoires en diensten is de animo naar eigen zeggen groot. Niet in de laatste plaats omdat de organisatie ingezet heeft om (meer) beleving en interactie met de bezoeker.

In de rij
De lijst met merken die acte de présence geven op de komende AutoRAI is omvangrijk en divers, zodat de show een mooie gelegenheid om de nieuwste modellen te bewonderen en te vergelijken. De volgende merken zijn in ieder geval aanwezig: Audi, Bentley, BMW, Citroën, Dacia, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lamborghini, Jaguar, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo. Nissan is vooralsnog een opvallende afwezige, maar mogelijk met het Japanse merk zich alsnog aan, want de gesprekken rond een deelname lopen nog. De Italiaanse merken Fiat, Alfa en Abarth hebben laten weten definitief niet zichtbaar te zullen zijn op AutoRAI.

Kerstcadeau
De 2015-editie van AutoRAI is de 59ste en wordt gehouden van 17 tot en met 26 april 2015 in Amsterdam RAI. Speciaal voor de feestdagen is een AutoRAI-toegangskaart extra voordelig. Een kaartje, besteld op autorai.nl, kost tot en met 31 december 2014 geen € 14,50 maar een tientje. Aan de kassa bedraagt het entreetarief € 18,- en kinderen tot en met 14 jaar mogen gratis naar binnen.

Gerelateerde artikelen

Ook de bravere Hyundai Veloster mag er zijn

Autonieuws
> Artikel lezen

Snoepzakje: Land Rover Defender V8 70th Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Citroën: 'Geprijsde C4 Cactus vervangt ook C4'

Autonieuws
> Artikel lezen

Wat als Ford zou terugkeren naar het DTM

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.