Autonieuws

Jaguar XE vliegt door Londen

Vanavond zal de lang opgebouwde spanning rond de Jaguar XE zijn hoogtepunt bereiken. Figuurlijk dan. Want eigenlijk werd dat hoogtepunt gisteravond letterlijk al bereikt. De Jaguar XE werd namelijk met een helikopter door Londen gevlogen op weg naar de plek waar vanavond officieel het doek van de auto zal worden getrokken.

De Britten trekken echt alle registers open om de Jaguar XE onder de aandacht te brengen en te houden. Jaguar heeft de afgelopen maanden stukje bij beetje een tipje van de sluier opgelicht. Zo weten we sinds maart hoe het front is vormgegeven, werden alle contouren in mei getoond en deze zomer liet Emile Sandé al poserend nogmaals een glimp van het design zien. Wat dat betreft weinig verrassingen. Vervolgens maakte Jaguar meer bekend over de gloednieuwe techniek die er onderhuids schuilgaat. We vragen ons bijna af of er nog verrassingen zijn.

Rond de klok van negen
Hoe dan ook, vanavond rond de klok van negen kunnen we je echt alle details vertellen die Jaguar kwijt wil tijdens zijn officiële debuut. Dat zal plaatsvinden in Londen om vervolgens te worden verscheept naar de Autosalon van Parijs waar wij ook voor het eerst in de auto kunnen gaan zitten. We zijn benieuwd!

Gerelateerde artikelen

Bloedsnelle Jaguar XE SVR in de maak

Autonieuws
Bloedsnelle Jaguar XE SVR in de maak
> Artikel lezen

Jaguar XE Sportbrake: dit moet 'em zijn

Autonieuws
Jaguar XE Sportbrake
> Artikel lezen

Het motorengamma van de Jaguar XE (+ nieuwe foto's)

Autonieuws
Het motorengamma van de Jaguar XE (+ nieuwe foto's)
> Artikel lezen

Officiële specificaties motoren Jaguar XE

Autonieuws
Dieselen met de Jaguar XE
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.