Gelimiteerde stoerdoenerij: Kia Picanto R-Cross

Met een gelimiteerde uitvoering zet Kia de Picanto nog eens in de schijnwerpers. Hij is R-Cross genaamd en heeft naast een rijke uitrusting een aantal sportieve designkenmerken. Dat alles uiteraard tegen een aantrekkelijke prijs.

De Picanto R-Cross is een speciale uitvoering van de succesvolle Kia Picanto. Dit nieuwe actiemodel is een opvallende verschijning; voorzien van een bodykit, 14 inch lichtmetalen velgen, privacy glass en zwarte afwerking van de B-stijl. Bovendien heeft elke Picanto R-Cross een unieke badge met een Limited Edition nummer, er worden namelijk slechts 500 exemplaren verkocht.

Vier kleuren
De 5-deurs Picanto R-Cross is leverbaar met een 1.0 CVVT (vanaf € 11.395,-) of 1.2 CVVT motor met ISG (vanaf € 12.095,-). Kia biedt de keuze uit vier kleuren: wit, zwart, zilver of rood. De uitrusting van de R-Cross is gebaseerd op het Comfort Pack en voorzien van de meest gewenste luxe. De Picanto R-Cross beschikt onder andere over airconditioning, een uitgebreid pakket aan elektronische veiligheidsvoorzieningen en zes airbags. Daarnaast is de auto uitgevoerd met bumpers, deurgrepen en buitenspiegels in carrosseriekleur, een geïntegreerde radio/CD-/MP3-speler met USB en AUX aansluiting, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen vóór en achter. Tot slot omvat de uitrusting van de Picanto R-Cross ook centrale deurvergrendeling en een klapsleutel met geïntegreerde afstandsbediening.

Prijsvoordeel
Het R-Cross pakket vertegenwoordigt een waarde van € 1.550,- waarvoor nu € 600,- betaald dient te worden. Bovendien is het mogelijk om de Picanto R-Cross te combineren met één van de andere lopende acties. Wanneer de klant kiest voor een gratis winterbanden set met lichtmetalen velgen en 3 jaar Kia Service Plan loopt het totaalvoordeel op tot € 2.430,-. Je kunt in plaats hiervan ook kiezen voor € 1.500,- extra inruilvoordeel bij aanschaf van een nieuwe Picanto.
Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties