Autonieuws

BMW M3 acteert poedelnaakt

Het duurt niet lang meer voordat BMW de M3 wereldkundig maakt. En bij die introductie hoort natuurlijk een puntgave commercial. Een motorrijder zat eerste rang bij de opnames van het spotje en legde de M3 in adamskostuum, vast met een helmcamera.

Het is voor fabrikanten tegenwoordig een steeds lastigere opgave om een commercial te schieten van een nog te lanceren model. Met de vele mobieltjes, dashcams en helmetcams tegenwoordig is de kans om bemerkt te worden aanzienlijk. Ook deze gloednieuwe BMW M3, die begin volgend jaar waarschijnlijk in Detroit gelanceerd wordt, heeft last van pottenkijkers, zodat wij hem eens goed kunnen gadeslaan.

Knalblauw
Wat meteen opvalt is natuurlijk dat deze nieuwe BMW M3 is uitgevoerd in een gloednieuwe kleur, ‘Yas Marina Blue Metallic’, vernoemd naar het hypermoderne circuit in Abu Dhabi. Verder zien we de dikke M-velgen en een zwart dak. Of dit zwarte dak van koolstofvezel is vervaardigd is niet goed te zien. We weten inmiddels wel dat onder de kap de achtcilinder plaats heeft moeten maken voor een 3.0 liter zescilinder met twee turbo’s, goed voor 430 pk. Jammer dat de bestuurder op het filmpje hieronder de Bimmer niet vol op zijn staart trapt, maar reken maar dat de nieuwe M3 naar behoren van zijn plek komt!

Gerelateerde artikelen

BMW M3 CS: powerhouse met dikke looks

Autonieuws
BMW M3 CS
> Artikel lezen

G-Power X5 M zet Urus voor schut

Tuning & styling
> Artikel lezen

Dik je nieuwe M5 aan met M Performance Parts

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.