Autonieuws

Audi’s nieuwste filmproject heet Ender’s Game

Autofabrikanten hebben de communicatiekracht van cinema ondervonden, in het bijzonder Audi. Na diverse blockbusters als Minority Report, Iron Man, Transporter en hun jongste productplacement-project The Wolverine heeft Audi voor de zoveelste keer het witte doek opgezocht.

Een pikzwart ruimte, weinig vluchtmogelijkheden en op hier en daar een luid krakende popcornnoot na geen afleiding van iets anders dan het enige licht dat je ogen voorziet van zicht: een gigantisch scherm pal voor je neus. Controle over wat je te zien krijgt heb je als bioscoopbezoeker niet, dus je bent zo goed als genoodzaakt om te kijken. Je hebt er nota bene speciaal een kaartje voor gekocht. Kortom, wij begrijpen wel dat diverse autofabrikanten willen schitteren op het witte doek. De intensiteit van de hoeveelheid screen time is enorm als in ’15 minutes of fame’.

31 oktober
Terwijl The Wolverine nog volle zalen trekt waarin de hoofdrolspelers daadwerkelijk rondscheuren in een A8 en R8, zijn in Audi’s volgende filmproject geen fysieke auto’s te zien. De Audi in Ender’s Game, die op 31 oktober uitkomt in Nederland, bestaat compleet uit pixels. Heel begrijpelijk, want de niet meteen als Audi herkenbare auto speelt nogal een futuristische rol en er eentje speciaal ontwikkelen voor één film zou simpelweg te duur zijn geweest. Buiten dat, de hedendaagse filmtechnieken zijn uitstekend in staat onechte producten en werelden echt te laten ogen. Alvast een voorproefje zien? Hieronder de trailer van Ender’s Game waar al snel Audi´s scifi-shuttle voor komt rijden.

Gerelateerde artikelen

Audi kon ook in 2017 Mercedes en BMW niet bijbenen

Autonieuws
Audi kon ook in 2017 Mercedes en BW niet bijbenen
> Artikel lezen

Nieuwe Audi A6 Avant treedt in het openbaar

Spyshots
Spyshots: Zien we daar de nieuwe Audi A6 Avant?
> Artikel lezen

Abt Sportsline stopt Audi RS3 liefst 500 pk toe

Tuning & styling
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.