Autonieuws

Mercedes CLA 45 AMG ook als Edition 1

Het heeft er alle schijn van dat Mercedes een nieuwe traditie rijker is: dat van het lanceren van een speciale introductie-uitvoering van een nieuw model. In navolging van onder meer de allersnelste A-klasse is ook de CLA 45 AMG verkrijgbaar als Edition 1.

Met de Edition 1 onderstreept Mercedes-AMG het toch al niet flauwe design van de CLA 45 AMG. Het bedrijf volgt daarbij hetzelfde recept als bij de eerder geïntroduceerde A 45 AMG Edition 1. Dat houdt in een wit exterieur voorzien van stoere zwarte striping, een forse frontsplitter, grote 19 inch multispaaks-velgen in matzwart en een subtiele achterklepspoiler. De witte Cirrus White-lak is overigens niet verplicht. Klanten zullen ook kunnen kiezen uit Mountain Grey, Polar Silver of Designo Polar Silver Magno of Cosmos Black. Binnenin zet zwart de toon. Enkel rode accenten en een paar blinkende badges zorgen voor wat licht in het donker.

10 maanden
De CLA 45 AMG Edition 1, die niet sterker is dan de ´gewone´ versie, zal ook in Nederland gevoerd worden en dat gedurende tien maanden. Van augustus tot en met mei is ‘ie te koop voor een nog nader bekend te maken prijs. Überhaupt is de prijs van de CLA 45 nog niet gecommuniceerd.

Gerelateerde artikelen

Mercedes-AMG GLC 43 Coupé rolt zijn spieren

Autonieuws
> Artikel lezen

571 of 612 pk voor nieuwe Mercedes-AMG 63 (S)

Autonieuws
Mercedes-AMG E 63 (S)
> Artikel lezen

Mercedes-AMG werkt aan supercar met F1-motor

Autonieuws
Mercedes-AMG werkt aan supercar met F1-motor
> Artikel lezen

Hardcore Mercedes-AMG C 63 R Coupé doet watertanden

Spyshots
> Artikel lezen

't Is heerlijk nazomeren met de Mercedes-AMG SL 63

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.