Autonieuws

Xotic Cars op Speed & Design 2004

De Jaarbeurs in Utrecht staat deze maand weer vier dagen lang in het teken van Speed & Design. De sportiefste autobeurs van Nederland heeft dit jaar als thema Xotic Cars en dat betekent veel sportcars.

Van donderdag 25 t/m zondag 28 november zal voor de 12e keer in successie de sportiefste autobeurs van Nederland in de Jaarbeurs Utrecht gehouden worden. Met het speciale thema Xotic Cars belooft Speed & Design 2004 een schitterende verzameling van exotische en exclusieve automobielen ten toon te stellen waarvan enkelen hun Nederlands publieksdebuut op Speed & Design 2004 zullen beleven. Zo gaan de Britse sportwagenfabrikanten Noble & Invicta, met respectievelijk de M12 GTO 3R en de S1 Coupe, zich voor het eerst aan het Nederlandse publiek presenteren. Beide merken creëren sportwagens die de concurrentie met de gevestigde Duitse en Italiaanse orde zonder meer aankunnen.
 
Ferrari, Lamborghini, Spyker...
Naast de ‘nieuwe’ automerken zullen op Speed & Design 2004 ook de creaties van onder meer Bugatti met de EB 110 Super Sport en Pagani met onder andere de Zonda S te zien zijn. Ook merken als Ferrari, Lamborghini en de Nederlandse Spyker zullen niet ontbreken.  Met deze schitterende show is het nieuwe Xotic Cars thema van Speed & Design 2004 niets anders dan een absolute aanrader.
In-car-entertainment
Traditioneel demonstreren veel op de Nederlandse ICE markt actieve importeurs het allernieuwste en het allerbeste op het gebied van InCar Entertainment en InCar Electronics op Speed & Design.
 
Tuning & Styling
Op Speed & Design 2004 staan de meest extravagante en ingrijpende persoonlijke automobielen van de nationale en internationale tuning & styling scène. De geïnteresseerde bezoeker kan kennis maken  met een groot en gevarieerd aanbod van toonaangevende tuning & styling leveranciers. Van verlagingsets tot volledige bodykits en van energie zuinige accessoires tot extreme motor tuning. Op Speed & Design 2004 zal de ware tuning & styling fanaat zijn slag kunnen slaan.
 
Spetterende shows
Speed & Design 2004 staat garant voor vier dagen lang spannende wedstrijden, spetterende shows en verrassende optredens. Op het hoofdpodium, in de fraaie Xotic Cars en Race & Rally hal, kunnen bezoekers deelnemen aan diverse wedstrijden met begerenswaardige prijzenpakketten.
 
Autowereld.com op Speed & Design 2004
En zo is het al weer een heel verhaal. Er is echter nog meer, veel meer. Kortom voldoende reden om gewoon naar Utrecht te komen. Autowereld.com zal ook aanwezig zijn in Hal 1 op standnummer 1154. Op onze stand schittert een Ferrari F355 GTS die daarbij bijdraagt aan het thema Xotic Cars. Daarom ook maakt u kans op kaarten. Het enige dat u hoeft te doen is inschrijven voor de Autowereld.com nieuwsbrief.
 
Speed & Design 2004, Jaarbeurs Utrecht
Donderdag   25 november             14:00 – 22:00
Vrijdag           26 november             14:00 – 22:00
Zaterdag        27 november             10:00 – 18:00
Zondag          28 november             10:00 – 18:00
 
Kijk ook eens op: www.speed-design.nl!

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Range Rover Evoque meer van hetzelfde

Spyshots
> Artikel lezen

G-Power X5 M zet Urus voor schut

Tuning & styling
> Artikel lezen

Euro NCAP kent geen genade voor Fiat Punto

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe 1.3-turbo voor Renault, Nissan en… Mercedes

Autonieuws
> Artikel lezen

Volkswagen Up! GTI kan besteld worden

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Aston Martin Vanquish oogt niet van deze wereld

Spyshots
Nieuwe Aston Martin Vanquish oogt niet van deze wereld
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.