Autonieuws

Overige prijzen gefacelifte Suzuki Jimny

In navolging van de vanafprijs heeft Suzuki nu alle prijzen van de licht vernieuwde Jimny bekend gemaakt. Hij staat al bij de dealer dus rijden kan vrijwel meteen.

Als de Suzuki Jimny het al niet is dan is hij wel een icoon in wording. Al ruim veertig jaar maakt de Jimny in vrijwel ongewijzigde gedaante onderdeel uit van het rijdende wagenpark op ’s heren wegen. Zo af en toe voorziet Suzuki het guitige 4x4-model van een facelift om hem visueel aantrekkelijk te houden. Zo ook recent. Een modernere grille, strakgetrokken motorkap en bumpers rondom plus een opgewaardeerd interieur met nieuwe bekledingstoffen moeten de Jimny richting de leeftijd van 50 jaar sturen. Voor de stuwkracht doet nog altijd de 1.3 liter viercilinder benzinemotor met 85 pk en 110 Nm dienst. Een diesel is al enige tijd niet meer leverbaar. Vierwielaandrijving is uiteraard standaard en een automaat is optioneel.

Prijzen
Ondanks de doorgevoerde vernieuwingen is de Suzuki Jimny iets goedkoper geworden. De prijzen beginnen voortaan bij € 19.699,- wat driehonderd euro voordeliger is dan voorheen. De overige modellen zijn qua prijsstelling gelijk gebleven. Zo kost de JLX-uitvoering ongewijzigd € 20.599,- en de JLX met airco en radio/CD-speler is er vanaf € 21.574,-. Met automaat bedraagt het verschuldigde bedrag € 23.674,-. Tot slot de topversie, de Exclusive. Indien uitgerust met een handbak vraagt de dealer € 22.399,- en geen zin om zelf te schakelen dan ligt de prijs op€ 24.499,-.

Gerelateerde artikelen

Binnenkort al facelift voor Suzuki Vitara

Spyshots
> Artikel lezen

Meer details over nieuwe Suzuki Swift

Autonieuws
Suzuki Swift: vierde generatie beleeft Europees debuut
> Artikel lezen

Nieuwe Suzuki Swift officieel gepresenteerd

Autonieuws
> Artikel lezen

Eindelijk prijzen van de nieuwe Suzuki Swift

Autonieuws
Eindelijk prijzen van de nieuwe Suzuki Swift
> Artikel lezen

Facelift en sterkere dieselmotor Suzuki Jimny

Autonieuws
Facelift en sterkere dieselmotor Suzuki Jimny
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.