Autonieuws

Nieuwe neus voor diverse Lexussen

De GS- en RX-serie hebben hem al, en binnenkort ontvangen meerdere Lexussen het nieuwe familiegezicht met de kenmerkende ‘spindle’-grille. In een video waarin designchef Takayuki Katsuda uitleg geeft over zijn ontwerpkeuzes komen ze razendsnel voorbij. Wie ontdekt om welke Lexussen het gaat?

Tussen de filmopname door, geschoten op de Autosalon van Genève, flitsen in luttele seconden vijf voorzijden van diverse modellen van Lexus voorbij. Ze zijn allemaal voorzien van de zogenoemde ´spindle´-grille die debuteerde op de nieuwe Lexus GS-serie. Ook de grote LX die niet in Europa wordt verkocht bevat hem al en natuurlijk de RX 450h waarover deze video feitelijk gaat.

Puzzelen
Maar wat aangaande de overige drie? Naar verluidt zijn het previews van op stapel staande gefacelifte Lexussen. Maar de hamvraag is van welke? Door vooral de grille te belichten maakt Lexus het ons niet makkelijk. Wij zetten in op de LS, CT en IS voor Europa en bovendien de GX/LX voor de Amerikaanse markt. Maar moeilijk, dat blijft het!

Gerelateerde artikelen

Prijzen nieuwe Lexus LS-serie bekendgemaakt

Autonieuws
> Artikel lezen

Letterlijk en figuurlijk een vooruitblik: de Lexus LS+ Concept

Autonieuws
Letterlijk en figuurlijk een vooruitblik: de Lexus LS+ Concept
> Artikel lezen

Bevestigd: Lexus RX 450 krijgt derde zitrij

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.