Autonieuws

Volvo onthult nieuwe strategie: ´Designed Around You´

Volvo Car Corporation heeft vandaag tijdens een persconferentie in Beijing zijn nieuwe wereldwijde strategie bekend: ‘Designed Around You´. Het is een belangrijk onderdeel van Volvo´s wereldwijde revitalisatieplan.

‘Designed Around You´ geeft aan in welke richting het merk Volvo zich in de komende jaren gaat ontwikkelen; de mens staat hierin meer dan ooit centraal.

‘Onze nieuwe strategie laat zien dat wij de mensen begrijpen en dat we hen een luxe ervaring geven die nóg beter op hen is afgestemd. Tegelijkertijd vormt "Designed Around You" een duidelijke link met onze goede reputatie in het creëren van veilige, betrouwbare auto´s´, zegt Richard Monturo, Vice President Global Marketing van Volvo Car Corporation. ‘Wij zijn het meest mensgerichte automerk in de branche en dat communiceren we aan onze klanten.´

Volvo zal de nieuwe strategie verder toelichten tijdens de autoshow IAA in Frankfurt, half september.Volvo Car China


Naast de aankondiging van Volvo nieuwste filosofie liet Volvo ook de ontwikkeling van de China Growth Strategy zien. Het Zweedse bedrijf deelde mee dat Volvo Car China van een nationale verkooporganisatie uitgegroeid is tot een volwaardige organisatie met een afdeling verkoop, marketing, productie, inkoop, productontwikkeling en alle ondersteunende functies, gevestigd in Shanghai. Volvo Car China vierde tijdens de bijeenkomst vandaag ook de opening van een nieuw kantoor in Beijing, waarmee de onderneming nog beter vertegenwoordigd is in de Chinese hoofdstad.

En al die moeite van Volvo blijft niet onopgemerkt. Het verkoopvolume in China steeg ten opzichte van de eerste helft van 2010 met 36 procent tot 21.000 stuks in de eerste zes maanden van dit jaar.

Gerelateerde artikelen

Volvo droomt enkel nog van elektrische auto's

Autonieuws
Volvo droomt alleen nog maar van elektrische auto's
> Artikel lezen

'Polestar van start met 600 pk sterke coupé'

Autonieuws
'Polestar van start met 600 pk sterke coupé'
> Artikel lezen

Polestar geeft gas: XC60 met 421 pk

Autonieuws
Polestar geeft gas: XC60 met 421 pk
> Artikel lezen

Volvo XC40 wil de creatieveling in je losmaken

Autonieuws
> Artikel lezen

Jarige Volvo trakteert op rijk uitgeruste 90th Editions van 90-serie

Autonieuws
> Artikel lezen

Volvo XC40 gaat met de billen bloot

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.