Autonieuws

Ford pakt grootst uit op IAA Frankfurt

Ford werkt achter de schermen hard aan wat ze tijdens de IAA in Frankfurt gaan tonen. Ford is daarover zelfs zo enthousiast dat ze nu al een indicatie geven wat we zoal kunnen verwachten. Daaronder in ieder geval vier wereldprimeurs.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de stand van Ford op de IAA 2011 is de grootste die het merk ooit heeft getoond op een Europese autoshow. Om precies te zijn heeft het een totale oppervlak van 6.000 vierkante meter.

De Ford-beleving
 “Ford wil op de Autosalon van Frankfurt duidelijk laten zien waar het bedrijf voor staat. Niet alleen omvat de tentoonstelling een groot aantal modellen, interactieve displays en een klantlounge met panoramaterras vanwaar de auto´s, concept cars en technologieën van Ford kunnen worden bekeken, ook buiten de beurshallen kan de Ford-beleving ervaren worden via een driving experience," vertelt Stephen Odell, Chairman en CEO van Ford Europa. “We kijken ernaar uit om het publiek ons beste aanbod ooit te tonen en hun een blik op de toekomst te geven.”

Nieuwswaarde
Die vooruitziende blik zal bestaan uit een concept car ‘die het design en de technologie van de toekomstige Ford laat zien’. De overige wereldprimeurs bestaan uit ‘nieuwe sportmodellen’ en dan duidt men hoogstwaarschijnlijk op de Fiësta ST en het productiemodel van de Focus ST. En met nieuwe ECOnetic technologieën laat Ford zich van zijn schoonste kant zien.

De Autosalon van Frankfurt opent haar deuren van 15 tot 25 september voor het publiek.

Gerelateerde artikelen

Hebbeding: Drift Stick in je Ford Focus RS

Autonieuws
> Artikel lezen

Shelby 1000: Ford Mustang met meer dan 1.000 pk

Autonieuws
Shelby 1000: Ford Mustang met meer dan 1.000 pk
> Artikel lezen

Gouden combi: Hennessey VelociRaptor 6x6

Tuning & styling
> Artikel lezen

Nu al kleurrijk type, de nieuwe Ford Focus

Spyshots
> Artikel lezen

Fabrieksarbeiders Ford voortaan 'half mens, half machine'

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.