Mobiele mode: Kia Picanto Shoeby

Of het gaat niet goed met de Picanto of Kia wil iedereen in een Picanto hebben. Opnieuw lanceert de Nederlandse importeur een speciale editie van de kleinste Kia: de Picanto Shoeby.

Het actiemodel behoort tot de “eCollectionbyKia” en is samen met de modeketen Shoeby Fashion samengesteld. Wat de Kia Picanto Shoeby zo speciaal maakt? Onder andere de gelimiteerde oplage van 106 stuks en het feit dat ‘ie enkel via het internet (www.kia.nl) te bestellen is. Herkennen kun je de speciale editie aan de ‘tigernose’ grille, de koplamp- en achterlichtunits met zwarte omlijsting, de handgreep van de achterklep in hoogglanszwart, de aluminium tankklep, de dakspoiler, de gekleurde sideskirts en de 15 inch lichtmetalen wielen. Ook is de auto voorzien van matzwarte ‘surprise yourself’-striping en een serienummer.

Uitrusting
In het interieur onderscheidt de Shoeby-uitvoering zich door een sportief instrumentencluster met rode wijzerplaten, aluminium sportpedalen, sportief gevormde hoofdsteunen, het dashboard en de deurgrepen in ‘dark metal paint’, zwarte halflederen bekleding met contrasterende piping en automatische airconditioning.

De prijs van de Picanto Shoeby met 65 pk sterke 1.1 liter motor bedraagt € 11.795,-.
Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties