Autonieuws

Sign-a-rama realiseert ambities

ONEracing is een half jaar geleden opgericht en heeft als missie autoracen leuk, betaalbaar en toegankelijk voor iedereen te maken.

Full service signcenter Sign-a-rama Amersfoort heeft besloten het raceteam ONEracing te ondersteunen. ONEracing is een half jaar geleden opgericht en heeft als missie autoracen leuk, betaalbaar en toegankelijk voor iedereen te maken.

Het team vat het samen in het motto ‘Dream, Ambition, Reality’. Het concept is inmiddels de fase van de droom voorbij en elke dag wordt hard gewerkt om de ambities te realiseren.

Sign-a-rama is een Amerikaanse Franchise organisatie met meer dan 650 vestigingen in meer dan 65 landen. Inmiddels zijn er 4 vestigingen in Nederland van de geplande 45 in de komende 8 jaar.

De franchisehouder van Sign-a-rama Amersfoort weet wat het is om ambities te hebben én waar te maken. Eigenaar Huibert Straus was direct gecharmeerd van het enthousiasme van het team. ´Ik vind het hartstikke leuk om aan het team te kunnen bijdragen. De tijd die we erin steken krijgen we dubbel en dwars terug. Natuurlijk levert het een stuk bekendheid op om je merk op de auto te hebben. Maar het mooiste vind ik de ambitie en enthousiasme van het team, dat erg aanstekelijk is.´

Het ONEracing team heeft een duidelijke visie op de autosport die je met drie woorden kunt omvatten: Dream, Ambition en Reality. Volg je passie en spreek je dromen uit (DREAM), zet ze om in concrete plannen waarbij de lat best hoog mag liggen (AMBITION) en creeer vervolgens een effectief team met partners om de plannen te realiseren (REALITY). En dat is wat het ONEracing team doet. Om deze doelen zo goed mogelijk te kunnen realiseren zijn zij nog op zoek naar partners die het team met name financieel willen versterken.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.oneracing.nl of contact opnemen met Edgar Koning, telefoon: +31 62 245 46 82
 

Gerelateerde artikelen

Volvo XC40 wil de creatieveling in je losmaken

Autonieuws
> Artikel lezen

'Polestar van start met 600 pk sterke coupé'

Autonieuws
'Polestar van start met 600 pk sterke coupé'
> Artikel lezen

Polestar geeft gas: XC60 met 421 pk

Autonieuws
Polestar geeft gas: XC60 met 421 pk
> Artikel lezen

Volvo XC40 gaat met de billen bloot

Autonieuws
> Artikel lezen

Jarige Volvo trakteert op rijk uitgeruste 90th Editions van 90-serie

Autonieuws
> Artikel lezen

Volvo droomt enkel nog van elektrische auto's

Autonieuws
Volvo droomt alleen nog maar van elektrische auto's
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.