Autonieuws

Peugeot viert feest met mysterieuze studie(s)

IJsland heeft een zeer kleine bevolkingsdichtheid (3/km2) en toch kun je daar niet onopgemerkt je gang gaan. Dit ondervond Peugeot toen ze een fotosessie hielden met hun nieuwe concept voor Parijs...met iets verderop, verscholen achter een spuwende geiser, een fotograaf van het Franse AutoPlus.

Peugeot bestaat dit jaar twee eeuwen, een fantastische mijlpaal dat het onder andere viert met een compleet nieuwe huisstijl, een opgefrist logo en diverse fonkelnieuwe modellen in Parijs. De Fransen pakken op de autoshow uit met de nieuwe 508 en 508 SW en 3008 Hybrid en…een studiemodel van een crossover.

HR1
Zo te zien betreft het een compacte tweedeurs studie waarvan wij denken dat dit de voorloper van een later te volgen crossover-model onder de 3008 is. De auto zou nu nog HR1 moeten heten, maar zal in zijn productiegedaante vermoedelijk een cijfer met daarachter “008” ontvangen (1008 of 2008). Kortom, er heerst nog veel onduidelijkheid rondom deze Peugeot.

Teasers
Maar nu de hamvraag of Peugeot niet nog meer voor ons in petto heeft tijdens de autobeurs in de Franse hoofdstad. De eerder verspreide teasers kunnen we namelijk (nog) niet matchen met deze betrapte HR1. Lang op verhelderende informatie hoeven we in ieder geval niet meer op te wachten. De Autosalon van Parijs 2010 is al over drie weken.

Gerelateerde artikelen

Betrouwbaarheidtest: Suzuki scoort, Peugeot valt door de mand

Autonieuws
Betrouwbaarheid
> Artikel lezen

Eeuwoude Peugeot levert € 6,6 miljoen op

Autonieuws
> Artikel lezen

Peugeot gaat los met de L750 R HYbrid Vision Gran Turismo

Autonieuws
Peugeot
> Artikel lezen

In pyjama oogt de nieuwe Peugeot 508 al elegant

Spyshots
In pyjama oogt de nieuwe Peugeot 508 al elegant
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.