Autonieuws

€ 1.000,- korting op BMW 318i CL

BMW wil de 3-serie bij de zakelijke rijder onder de aandacht brengen met de gunstig geprijsde 318i Corporate Lease. Uiteraard kunnen particuliere klanten ook van dit actiemodel profiteren.

De reguliere BMW 318i kent een vanafprijs van € 34.820,- en beschikt over een 143 pk motor. Om de 318i Corporate Lease ietwat aantrekkelijker in de markt te zetten heeft BMW gewoon het vermogen iets geknepen. Het actiemodel haalt niet meer dan 136 pk uit dezelfde viercilinder. Hierdoor stoot de extra zakelijke 3-serie minder CO2 uit wat gunstig is voor de prijsstelling. Concreet betekent dit een korting van 970,- waardoor de vanafprijs op € 33.850,- komt.
Qua topsnelheid halen beide 318i’s 210 km/h. Op de spurt naar 100 km/h moet de Corporate Lease 0,2 seconden op de 318i inleveren. De betreffende sprinttijd bedraagt 9,3 seconden. Het koppel blijft met 190 Nm eveneens gelijk aan de normale variant.

Corporate Business Line
Wens je meteen een deel van de verkregen korting graag weer in te leveren voor wat meer luxe? Dat kan eventueel met het Business Line-pakket. Deze bestaat uit onder meer uit lichtmetalen wielen, automatische airconditioning, iDrive met navigatie, Park Distance Control achter, Xenon verlichting en Bluetooth telefoonvoorbereiding. BMW vraagt er een bijbetaling van € 1.995,- voor.


Gerelateerde artikelen

'BMW neemt elektrische 3 Serie mee naar Frankfurt'

Autonieuws
'BMW neemt elektrische 3 Serie mee naar Frankfurt'
> Artikel lezen

Alpina B3/B4 S BiTurbo sjezen M3/M4 voorbij

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M3 CS: powerhouse met dikke looks

Autonieuws
BMW M3 CS
> Artikel lezen

Fleurig familieportret: BMW 3-serie ontmoet over-overgrootvader E21

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.