Autonieuws

Wel heel snel: Kakelverse BMW X3 met M-sportpakket

Het is nog geen 24 uur geleden dat de X3 werd onthuld en nu al is er alweer een ander nieuwtje. Zo ziet het M-sportpakket voor de nieuwe BMW X3 er namelijk uit!

Met de nieuwe X3 nog vers in ons geheugen doen we opnieuw melding over BMW’s boreling. Op het internet doken namelijk deze foto’s van de X3 met M-sportpakket op en dat bevat natuurlijk nieuwswaarde. BMW zelf zal er ongetwijfeld niet blij mee zijn dat deze beelden gelekt zijn. We vonden ze op een Duitse blogsite en dankzij hun weten we waaruit de aerodynamische bodykit bestaat.

Carbon Black Metallic
Tegen een nog onbekende meerprijs wordt de X3 voorzien van een meer gestroomlijnde voorbumper met royale ‘neusgaten’, in kleur gespoten en afwijkend gestileerde zij-skirts en een sportieve achterbumper met optische diffuser. De speciaal ontworpen wielen meten 19 inch in diameter. Exclusief voor de X3 M Sport Package is de carrosseriekleur Carbon Black Metallic en diverse M-accessoires zoals een sportstuur en verkorte versnellingspook sieren onder andere het interieur. Om de X3 ook onderweg dynamischer te maken monteert BMW een sportieve onderstelafstemming.

Bron: Bimmertoday.de

Gerelateerde artikelen

BMW gaat eindelijk overstag: X3 M gespot

Spyshots
X3 M: BMW gaat overstag
> Artikel lezen

Nieuwe BMW X3 schittert in camouflagepak

Spyshots
Nieuwe BMW X3 schittert in camouflagepak
> Artikel lezen

Nieuwe BMW X3: de eerste beelden en feiten

Spyshots
BMW X3
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.