Automultimedia

Auto en navigatie integreren met TomTom Go I-90

TomTom introduceert de Go I-90, een radio/navigatiesysteem dat feilloos integreert in auto’s met 2DIN-voorziening. Het nieuwe apparaat is beschikbaar vanaf december en heeft een prijs van € 599,- exclusief installatiekosten.

Traditionele geïntegreerde navigatieoplossingen zijn meestal een vast onderdeel van nieuwe auto’s. De TomTom Go I-90 richt zich juist op de aftermarket en kan in iedere auto worden geïnstalleerd mits deze is voorzien van een beschikbare 2DIN-ruimte. Eenmaal aangesloten werkt de Go I-90 gewoon via de bestaande speakerunits. Doordat het toestel draagbaar is kan het tevens worden gebruikt tijdens andere vormen van voortbeweging. Bovendien is het ook bruikbaar in andere auto’s.

Eigenschappen
De Go I-90 is een compleet navigatiesysteem met voorgeïnstalleerde kaarten van West-Europa (zie hieronder) en voorzien van bekende TomTom-functionaliteiten waaronder Map Share. Bestuurders kunnen met deze functie veranderingen op hun kaarten maken en dit delen met anderen. Met de veiligheidswaarschuwingen is de gebruiker altijd voorbereid op flitscamera’s en potentieel onveilige wegen. Andere handige features zijn de mogelijkheid tot handsfree bellen en het luisteren naar radio of MP3’s via de doorvoorbestemde USB-aansluiting.

Beschikbare kaarten
Voor de compleetheid nog even de beschikbare landen die standaard zijn geïnstalleerd. West-Europa bestaat op de Go I-90 uit de volgende naties: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Portugal, San Marino, Spanje, Zweden, Zwitserland, Vaticaanstad en het Verenigd Koninkrijk. Updaten van de kaarten kan eenvoudig met TomTom Home-software.

Gerelateerde artikelen

Technologie zelfrijdende auto's en invloed op verkeer en milieu

Autonieuws
Technologie zelfrijdende auto's en invloed op verkeer en milieu
> Artikel lezen

Glimp van SEAT's familie-SUV Tarraco

Autonieuws
SEAT's familie-SUV krijgt de naam...
> Artikel lezen

BMW: 'Concept Z4 staat dichtbij productiemodel'

Autonieuws
BMW: 'Concept Z4 staat dichtbij productiemodel'
> Artikel lezen

Autotest | Porsche Panamera Sport Turismo

Autotests
> Artikel lezen

Gelekt: nieuwe Toyota Supra is een helleveeg!

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.