Automultimedia

Auto en navigatie integreren met TomTom Go I-90

TomTom introduceert de Go I-90, een radio/navigatiesysteem dat feilloos integreert in auto’s met 2DIN-voorziening. Het nieuwe apparaat is beschikbaar vanaf december en heeft een prijs van € 599,- exclusief installatiekosten.

Traditionele geïntegreerde navigatieoplossingen zijn meestal een vast onderdeel van nieuwe auto’s. De TomTom Go I-90 richt zich juist op de aftermarket en kan in iedere auto worden geïnstalleerd mits deze is voorzien van een beschikbare 2DIN-ruimte. Eenmaal aangesloten werkt de Go I-90 gewoon via de bestaande speakerunits. Doordat het toestel draagbaar is kan het tevens worden gebruikt tijdens andere vormen van voortbeweging. Bovendien is het ook bruikbaar in andere auto’s.

Eigenschappen
De Go I-90 is een compleet navigatiesysteem met voorgeïnstalleerde kaarten van West-Europa (zie hieronder) en voorzien van bekende TomTom-functionaliteiten waaronder Map Share. Bestuurders kunnen met deze functie veranderingen op hun kaarten maken en dit delen met anderen. Met de veiligheidswaarschuwingen is de gebruiker altijd voorbereid op flitscamera’s en potentieel onveilige wegen. Andere handige features zijn de mogelijkheid tot handsfree bellen en het luisteren naar radio of MP3’s via de doorvoorbestemde USB-aansluiting.

Beschikbare kaarten
Voor de compleetheid nog even de beschikbare landen die standaard zijn geïnstalleerd. West-Europa bestaat op de Go I-90 uit de volgende naties: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Portugal, San Marino, Spanje, Zweden, Zwitserland, Vaticaanstad en het Verenigd Koninkrijk. Updaten van de kaarten kan eenvoudig met TomTom Home-software.

Gerelateerde artikelen

Slechts éénmaal: Rolls-Royce Sweptail

Autonieuws
> Artikel lezen

Dit kan de Project One, de hypercar van AMG

Autonieuws
Dit kan de Project One, de hypercar van AMG
> Artikel lezen

Felicitaties van BMW M voor 50 jaar geworden AMG

Autonieuws
> Artikel lezen

McLaren P1 LM snelste op de Ring maar ook weer niet

Autonieuws
> Artikel lezen

Dit is de Airbus A139neo by Pagani

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Renault Mégane RS is zo lek als een mandje

Autonieuws
Renault Mégane RS is zo lek als een mandje
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.