Automultimedia

Navigon presenteert de 3310max

Speciaal voor de Nederlandse markt introduceert Navigon de nieuwe 3310max. Volgens de Duitse navigatiespecialist is de prijs/kwaliteitverhouding van het toestel z’n grootste pluspunt. Het systeem ligt per direct in de winkels tegen een prijs van € 199,-.

De Navigon 3310max heeft een 4,3 inch scherm en beschikt over TMC-verkeersinformatie en over de nieuwste kaarten van 40 Europese landen. Daarnaast krijgen kopers bij de aanschaf van een 3310max tachtig procent korting op Navigon FreshMaps waarmee de kaarten gedurende twee jaar elk kwartaal worden geupdate voor eenmalig prijs van € 19,95,-. Fresh Update Portal biedt vervolgens de mogelijkheid tot upgraden naar meerdere navigatiefuncties.

Alles wat je écht nodig hebt
Het vinden van de meest optimale route blijft het belangrijkste criterium voor een navigatiesysteem. Dus ook bij de 3310max, aldus Navigon. Naast een gedetailleerde routebegeleiding en het weergeven van file-informatie bevat het toestel tevens de functie TMC Route Info, waarmee bestuurders een alternatieve route krijgen voorgelegd in het geval van een file of een andere opstopping. MyRoutes is ook standaard geïnstalleerd en zorgt voor de beste route naar de bestemming op basis van de eigen rijstijl en het moment van de dag. Daarnaast berekent MyRoutes twee alternatieve routes zodat de bestuurder een keuze kan maken tussen de aanbevolen route of één van de andere weergegeven routes.

‘Anti-stress’ informatie
Wanneer je opzoek bent naar een parkeerplaats in de buurt van je bestemming geeft het zogeheten Clever Parking de openingstijden, contactinformatie en het totaal aantal parkeerplaatsen aan. Andere Point Of Interests (POI) zoals tankstations, restaurants en andere recreatiefaciliteiten zijn tevens te vinden. En ook hierbij kunnen alle (contact)gegevens worden opgevraagd. Verder biedt de 3310max een heleboel informatie op het gebied van veiligheid zoals de Lane Changing Assistant Pro en Reality View Light.

Gerelateerde artikelen

Nico Rosberg stopt met F1 als kersvers kampioen

Autonieuws
Nico Rosberg stopt met F1 als kersvers kampioen
> Artikel lezen

Eerste foto's van de echte Rolls-Royce Cullinan

Autonieuws
Eerste foto's van de echte Rolls-Royce Cullinan
> Artikel lezen

Milde facelift voor BMW 2-serie Coupé

Spyshots
> Artikel lezen

Snellere auto's voor Nederlandse politie

Autonieuws
> Artikel lezen

Deze Hyundai i20 WRC knalt in 2017 over de bospaden

Autonieuws
Deze Hyundai i20 WRC knalt in 2017 over de bospaden
> Artikel lezen

Ciber Friday-deal: the one and only Rolls-Royce Hyperion

Autonieuws
Voor de helft van het geld: Rolls-Royce Hyperion
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.