Automultimedia

Mio lanceert navigatiesystemen met digitale TV

Mio Technology kondigt twee nieuwe navigatieproducten aan die navigatie combineren met digitale TV: de V505 TV en V735 TV. De nieuwe systemen zijn handig tijdens de reis, maar bieden ook vermaak als u eenmaal op de bestemming bent aangekomen.

De Moov Spirit TV lijn is de nieuwste aanwinst in het Mio gamma. De lijn bestaat uit de V505 met een 4,7 inch breedbeeldscherm en de V735 met een 7 inch breedbeeldscherm. De modellen zijn ideaal voor familie uitstapjes, kampeer- en reisvakanties en biedt mobiel entertainment zodra de bestemming bereikt is. Op de achterbank, tijdens saaie trein- of busreizen, maar ook thuis is het systeem te gebruiken.

Digitale TV on the Moov
De V505 en de V735 beschikken namelijk over de mogelijkheid om digitale televisie te kijken. De systemen zijn voorzien van auto-tune en een zevendaagse EPG (Elektronische Programma Gids) die voor elk beschikbaar kanaal laat zien welke programma’s er de komende week verschijnen. Met twee antennes wordt het optimale signaal gezocht en dankzij het touchscreen menu en de afstandsbediening is de bediening kinderspel. De V735 TV is tevens een compleet mediasysteem waarop de gebruiker video en foto’s kan opslaan of kijken en waarmee er naar favoriete MP3-nummers geluisterd kan worden.

Beste navigatie in zijn klasse 
Waar het uiteindelijk natuurlijk om draait is navigeren. Door alle functies zou je bijna vergeten dat de Mio´s dit ook nog kunnen. Zowel de V505 TV als de V735 TV maken gebruik van de Mio-interface en de eenvoudig af te lezen TruMap™ kaarten. Maximumsnelheid waarschuwingen, vooraf geïnstalleerde snelheidscamera’s, 3D rijstrookbegeleiding en kruispuntoverzicht maken het navigeren gemakkelijk. Beide modellen hebben bovendien ingebouwde verkeersinformatie (TMC) zodat bestuurders gemakkelijk een weg om de file en drukke routes heen vinden. Met Mio’s voetgangersmodus, die tevens is inbegrepen op de V505 TV, kunnen gebruikers ter voet verder verkennen en routes afsnijden die met de auto onmogelijk zijn.

De Moov Spirit TV lijn ligt vanaf ongeveer 20 juli in de winkel.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Alpine is alvast te reserveren

Autonieuws
> Artikel lezen

Niet allemaal tegelijk: solliciteren op ex-stoeltje Nico Rosberg

Autonieuws
> Artikel lezen

Volvo V90 Cross Country rijdt nu al verfijnder

Autonieuws
> Artikel lezen

Lexus LS heeft de allure van Maserati Quattroporte

Autonieuws
> Artikel lezen

Eerste foto's van de echte Rolls-Royce Cullinan

Spyshots
Eerste foto's van de echte Rolls-Royce Cullinan
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.