Automultimedia

Nieuwe alleskunner van Pioneer

Pioneer introduceert deze zomer een nieuwe alleskunner onder de naam AVIC-F10BT. Het systeem beschikt naast een geavanceerd navigatiesysteem ook over audio & video applicaties.

De vormgeving van de AVIC-F10BT wordt bepaald door het grote 7 inch touchscreen. Dit aanraakscherm wordt niet alleen gebruikt als kaart, maar dient ook als bedieningscherm voor alle audio/video en navigatie-functies. De mogelijkheden daarvan zijn behoorlijk uitgebreid: radio, CD-speler, DVD-speler, iPod® & iPhone®-sturing, USB-stick, een SD-card slot, AV-ingang voor vb. een TV-ontvanger, aansluiting voor achterschermen, enz.

Hum’s en euch’s
Het navigatiesysteem werkt middels een 4GB groot intern geheugen en zorgt een snelle processor voor korte reken- en opstarttijden. 44 Landen van Europa vindt u terug op de kaart, 6 miljoen POI’s, 9 miljoen km wegen en 2000 gebouwen in 3D weergave. De bediening is intuïtief, zo beschikt het systeem over stemherkenning die rekening houdt met synoniemen en dikwijls uitgesproken “hum”’s en “euch”s. Het systeem houdt je gratis op de hoogte gehouden van de verkeersinformatie. Mocht er zich een incident op je weg voordoet dan krijg je daar een melding van en wordt een alternatieve route voorgesteld.

Bluetooth streamen
Met de AVIC-F10BT kunt u twee A/V bronnen tegelijk te gebruiken. Zodoende is het mogelijk terwijl de bestuurder de navigatiekaart bekijkt, en je naar een iPod luistert, de passagiers achterin gebruik maken van de ingebouwde DVD-speler om een film te bekijken en te beluisteren. Dankzij de ingebouwde Parrot® Bluetooth carkit is de bestuurder in staat handsfree te bellen. Ook kan er middels dit systeem de muziek van je telefoon draadloos afgespeeld worden via de BT-audio voorziening.

De Pioneer AVIC-F10BT is leverbaar vanaf € 1.699,-. Overigens beschikt Pioneer over een groot gamma inbouwpanelen die toelaten deze AVIC-F10BT in 80% van de auto’s in te bouwen.

Gerelateerde artikelen

Dit horloge is deels gemaakt van Porsche 911-schoot

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Waarom de Renault ZOE de ideale elektrische auto is

Autonieuws
> Artikel lezen

Waarom je auto verhuren veiliger is dan uitlenen

Autonieuws
Waarom je auto verhuren veiliger is dan uitlenen
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.